реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Перехід з УНП у "Фронт змін" і коментар

Прес-служба обласного осередку "Фронту змін" повідомила про перехід Менської міської організації УНП до "Фронту змін". Натомість Українська народна партія повідомила про перехід лише двох менських партійців. Проте шуму багато, як ніколи. Тому "Сіверщина" пропонує вашій увазі коментар відомого громадського діяча Олександрра Ломаки, опублікований на його сторінці в мережі "Фейсбук".

З приводу вчорашнього прес-релізу "Фронту змін" та реакції на нього.

Це повна дурня, по-іншому не скажеш. Ну, вступили до вас в партію кілька членів УНП з Менського району. I що? Про це писати матеріал та розсилати ЗМI? Це вже в стилі Королевської, яка на минулому тижні повідомила, що десь до неї вступило 130 членів БЮТ.

Мій шкільний вчитель української літератури той прес-реліз назвала б "ляпсь... штанами об асфальт". Хочете інформувати про свою роботу? Вперед, напишіть, що на Чернігівщині "Фронт змін" зростає, за минулий тиждень до партії приєдналося стільки то членів, з них найактивніше розвивається Менський районний осередок - аж зріс на стільки відсотків і зараз там ого як багато членів. А повідомляти, що з однієї опозиційної партії люди перейшли в іншу (без рішення центральних органів про об'єднання!!!) це говорити, що "Фронт змін" поповнюється тушками. Якби тихенько, так вони ще пишуть про це і хваляться!!!

Потім, взагалі "якось невдобно получілося", це виявляється не зовсім правдою, УНП спростовує. Влада аплодує, Paperniy Yuriy пише статтю з таким задоволенням, з яким давно не писав, всі сміються та кажуть, що з такою опозиції владі нічого не загрожує, можна спокійно красти.

Це - яскравий приклад непрофесіоналізму. Коли багато енергії, але не знають, в яке русло її краще направити. Праві ті, хто каже, що найкраще, що може робити місцевий осередок партії - нічого не робити. Виключення скоріше підтверджують правило...

Олександр ЛОМАКО



Теги:Олександр Ломако, Фронт змін, УНП, опозиція


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Нічого дивного, риба шукає де глибше, а люди - де краще.
avatar