реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Передбачення рупора Ротшильдів

«Глобальний рупор Ротшильдів» - журнал «The economist» вийшов з черговими традиційними передбаченнями вже на 2022 рік.
Прогнозують великі зміни!

Судячи з обкладинки, наступний рік простим вже точно не назвеш.

В ребусі - протистояння лідерів США та Китаю, відкриття в науці, зелена енергетика, корона вірус, вакцинація, поділ світу на вакцинованих людей та антиваксерів, тема космосу, цифрові валюти…

Хто б що не говорив, а саме The economist вже 35 років поспіль робить свої пророцтва для всього людства. Тут не йдеться про передбачення, мова йде про програмування подій та їх наслідків – так, як це бачать сильні світу цього. І як це їм треба.

Так куди вони нас ведуть? А ну, хто там має ключ до ребусу масонів?
Що скупляти? Гречку, сіль, борошно, криптовалюту?
Хто думає? До чого готуватись?

***
Журнал «The economist» безпосередньо пов'язаний Фабіанським товариством, створеного в 1883—1884 роках різними впливовими представниками британської еліти.

Фабіанці - прихильники нереволюційного, тред-юніоністського соціалізму, який інтерпретується як "виростання з капіталізму" (те що у в більшовизмі іменувалося «опортунізмом», тобто угодою європейських робітничих партій з буржуазією).

З 1900 року фабіанські ідеї офіційно включені до доктрини Лейбористської партії та поширювалися за допомогою Міжнародного соціалістичного бюро — керівного органу II Інтернаціоналу, попередника нинішнього Соцінтерну.
До числа фабіанців належить абсолютна більшість лейбористських прем'єрів XX-XXI століть.

Крім фабіанства та пов'язаної з ним «лівої» теорії Джона Кейнса, ідейний фундамент Лондонської школи економіки включає і відомий «правий» інкубатор монетаризму, заснований Фрідріхом фон Хайєком - The Mont Pelerin Society.

Плани фабіанців ніколи не публікувалися під особистими іменами, а лише від імені аналітичних центрів, таких як: LSE (Лондонська школа економіки), PEP (Політичне та економічне планування) та FU (Федеральна рада)…
Тому говорячи про «прогнозовані» ребуси The Economist треба говорити не тільки про найстарший фінансовий клан Ротшильдів, а й про концептуальні кола британської еліти та їхніх партнерів — олігархічні клани США.

Сергій ЧАПЛИГІН

P.S. Мене ж цікавить чи зможуть вони, використовуючи епідемічну тему, завдяки ковід- та QR-істерії, встановити тотальний цифровий контроль вже в 2022 році? Адже вакцинація для глобалістів, в першу чергу, не медичний, а політичний захід.



Теги:вакцинація, Сергій Чаплигін, коронавірус, Ротшильди, масони, прогнози, 2022


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Тут сім мішків гречаної вовни. Китай узяв свої 1,5 млрд. населення під цифровий контроль і відповідно під контроль розповсюдження короновірусу. Захід борухтається в протестах за і проти вакцинації, несе економічні збитки далі від неспроможності взяти під контроль пандемічну ситуацію. Таким чином, лідерство перехопив Китай.
avatar