реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Пенсіонери почали наступ з Харкова

У Харкові група "чорнобильців" захопила приміщення регіонального управління Пенсійного фонду України і оголосила акцію протесту у зв’язку із невиплатами пенсій.
Про це повідомив глава міської організації "Союз Чорнобиль Україна" Анатолій Губарєв, передає УНІАН.

Він розповів, що у п’ятницю, 28 жовтня, у другій половині дня близько 50 "чорнобильців" "спонтанно" зайшли у приміщення Пенсійного фонду, що в будівлі Держпрому, і "не збираються звідти виходити".

За його словами, "чорнобильці" висунули вимоги: "отримання гарантій щодо виплати заборгованостей після рішення судів, отримання гарантій з приводу виплати пенсій у повному обсязі як у листопаді - грудні, так і надалі, а також отримання гарантій від прокуратури області щодо порушення кримінальної справи за фактом невиконання судових рішень Пенсійним фондом".

Також Губарєв повідомив, що поблизу будівлі Держпрому у цей час перебуває ще велика група "чорнобильців", які не можуть зайти в приміщення для підтримки протестувальників через те, що двері зачинені і будинок перебуває під охороною.

Губарєв зазначив, що "чорнобильці" вважають мізерними свої пенсії і висловлюють обурення у зв’язку із затримками їх виплат.

Він також повідомив, що ця акція не єдина у Харківській області, і настрої протесту наростають.



Теги:пенсійний фонд, опозиція, чорнобильці, Протести


Читайте також



Коментарі (0)
avatar