реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

"Атакуй першим!" -- наказ Тягнибоку і Кличку

"Беркут” ще не закінчив підрахунок голосів на дільницях, а в стані опозиційних партій уже звучать якісь чудернацькі ідеї про дострокове складання мандатів новоспечених депутатів. Це що за маячня, хлопці?

Зрозуміло, що партія “Удар” та ВО “Свобода” ошелешені своїми високими результатами виборів у Верховну Раду і тепер не знають, що робити з цим неочікуваним виявом народної довіри.

Тому народ України змушений нагадати, для чого він вибрав у Парламент партію “Удар” та ВО “Свобода”.

Хлопці!

Вас вибирали не для того, щоб ви гралися в політичні ігрища з шахраями. Вас вибрали для того, щоб ви в Парламенті пояснили владі, що у народу теж є кулаки.

Народ чудово розуміє, що провладна більшість розуміє тільки мову грубої фізичної сили і приймає свої дибільні закони кулаками бойовиків з мандатами депутатів. Протиставити грубій фізичній силі в Парламенті можна лише грубу фізичну силу.

Саме для цього народ і вибрав партію «Удар», очолювану чемпіоном світу з боксу, та ВО «Свобода», яка не цурається просто дати в рило нарваним депутатам.

Хлопці!

Ніхто не читав ваших виборчих програм. Нікому не цікаві ваші передвиборчі обіцянки. Абсолютно не має значення, є у вас більшість чи немає. Значення мають лише ваші особисті бійцівські якості. І нічого іншого. Вас вибрали для того, щоб ви, користуючись депутатською недоторканістю, товкли депутатські рила. І більше нічого.

Народ не цікавить закон про заборону комуністичної партії, який хоче проводити Тягнибок. Народ хоче бачити, як Тягнибок натовче пику Симоненкові і Царькову.

Народ очікує, що (цитую) “наглі рила Колесніченка, Чечетова та Ко, таки отримають заслужений ними чемпіонський удар Віталія Кличка. З струсами вакууму мозка та переломами щелеп, рук і ніг”. Ніякої інших очікувань народу стосовно партії “Удар” і ВО “Свобода” не було і не могло бути.

Українському Народу давно самоочевидно, що влада свідомо провокує силові протистояння громадян на вулицях міст і сіл. Саме в цьому мета її язикоусчемленної “законотворчості”.

Влада довела свою наполегливість та цілеспрямованість на мордобій. І питання стоїть лише в тому, де цей мордобій має відбутися. Масово на вулицях міст чи локально у стінах Верховної Ради.

Тому, хлопці з Удару і Свободи, не сподівайтесь, що поклавши мандати, Ви знову зможете виграти на повторних виборах. Подивіться на Ющенка, який зрадив очікування виборців посадити бандитів в тюрми. Поклавши мандати, ви гарантовано повторите його шлях в нікуди, як бійці, які втекли від бою.

Виходячи з вищевикладеного народ України ще раз доводить до Вас свій наказ виборців:

Олеже, бий першим. Замість “здрастє”.

Віталію, не говори. Бий мовчки.

Хлопці, якщо Вас цей наказ не влаштовує: Давайдасвіданья. Назавжди.

З повагою,
Народ України

Народний оглядач



Теги:опозиція, Кличко, Тягнибок, Протести


Читайте також



Коментарі (0)
avatar