реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Патріарх Філарет у присутності Януковича попросив Господа вразумити Президента

Предстоятель Української Православної Церкви Київського Патріархату Святійший Патріарх Філарет у своїй промові в ході подячного молебню в присутності президента Віктора Януковича попросив у Господа "дати мудрість президенту України", щоб він правив країною в ім'я служіння народу, а не на користь невеликої купки людей при владі, а також совісті суддям.

Про це він сказав у промові в ході вдячного молебню на Володимирській гірці у п'ятницю, у присутності Віктора Януковича, повідомляє офіційний сайт УПЦ Київського патріархату.

Сьогодні на Володимирській гірці у Києві біля пам'ятника великому князю Володимиру пройшов Подячний молебень з нагоди завершення 2013 року.

У ньому брав участь нинішній президент Віктор Янукович, а також три попередні президенти - Леонід Кравчук, Леонід Кучма і Віктор Ющенко, а також прем'єр Микола Азаров та інші чиновники.

У молебні брали участь представники всіх конфесій, члени Всеукраїнської Ради церков і релігійних організацій.

Боячись за свого Президента, міліція перекрила всі підступи до гірки, та забарикадували автобусами прохід і проїзд на Хрещатику біля Українського дому.



Теги:патріарх Філарет, подячний молебень, Київський патріархат


Читайте також



Коментарі (0)
avatar