реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Парламент не дає провести вибори у Щорсі

Сьогодні Верховна Рада вчергове не підтримала постанову про проведення позачергових виборів Щорського міського голови. Народний депутат України, лідер Радикальної партії Олег Ляшко пояснює це панічним страхом Партії регіонів перед очевидним програшем.

«Вже вдруге депутати від парламентської більшості провалюють проведення позачергових виборів у Щорсі, бо Партія регіонів боїться програшу. Адже стане очевидною нульова підтримка суспільством цієї олігархічної політсили. Провал регіоналів на місцях став би своєрідним «пророцтвом» для виборів парламентських. Вони бояться реальності. Але вона невідворотна», - каже Ляшко.

За його словами, українці уже прозріли і визначились з тим, хто насправді відстоює їх інтереси. «Так у райцентрі Щорс на Чернігівщині наш кандидат на пост міського голови від Радикальної партії Роман Зуб має найбільший рейтинг підтримки мешканцями.

Сьогодні парламент не допустив, щоб люди обрали собі молодого, енергійного та чесного керівника містом, який не буде красти.», - впевнений Олег Ляшко.

Прес-служба Радикальної партії Олега Ляшка



Теги:вибори, Верховна Рада, Щорс, Чечетов


Читайте також



Коментарі (0)
avatar