реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Паніка патріарха Кіріла

Єдине, що надихає у ці дні на позитив - це відверта паніка у словах про Україну патріарха Кирилла у недільній проповіді.

З 2016 року він казав, що Україні ніколи не дадуть автокефалії, бо Київ - це російський Єрусалим, і цю святиню відривати від росіян не можна. Дороворився до того, що українці це така ж "народність" як "помори чи сібіряки" і тому треба їх влити у єдиний русскій народ.

Але в неділю визнав таки, що за канонами Україна має право на автокефалію! Єдине, що він не дасть, бо тут усі "дишать ненавістю" і прочеє. Добре, хоч у капібалізмі не звинуватив.

Так от, у не будьте як патріарх Кирилл - не застосовуйте до людей вимірювачі ненависті, не підозрюйте їх у злобі. Помоліться та своє робіть. У неділю він визнав, що в принципі Україна має право на автокефалію, а якщо українці й далі ГІДНО творитимуть історію, то через 5 років він визнає і автокефальну УПЦ, і скаже, що завжди мріяв співслужити з її предстоятелем, і навіть спеціально вивчив українську мову, щоб сказати слова підтримки найправославнійшій нації у світі, і хоче почати із слів вибачення за усі історичні помилки.

Юрій ЧЕРНОМОРЕЦЬ



Теги:автокефалія, РПЦ, Юрій Черноморець, патріарх Кіріл


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
який херні тільки не напишуть! Головне що РПЦ і московські попи - і придурки в усе повірять !
avatar