реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Пане Атрошенко, виходьте з ПР!

Народному депутату від Чернігівщини, члену фракції Партії регіонів Владиславу Атрошенку
ВІДКРИТЕ ЗВЕРНЕННЯ

від голови чернігівського обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка Василя Чепурного.

Владиславе Анатолійовичу!

Я допомагав Вам стати народним депутатом від "Нашої України" в 2002 році і вже тоді від декого зі своїх революційних товаришів отримав нарікання, що підтримую мільйонера. Проте, я вірив, що Ви не тільки можете перемогти (що й сталося), а що Ваша перемога буде початком виходу Чернігівщини із червоного пояса прихильності виборців до комуністів. Так і сталося.

Я був Вашим заступником в обласному штабі Віктора Ющенка під час "Помаранчевої революції". І хоча Ви потім захотіли забути ці події, як сон, я не шкодую, що допомагав Вам, бо, тим самим, допомагав Україні.

Під час минулих виборів я відмовився бути з Вами, бо бачив Ваш крен у сторону незаконної влади, який Ви, мабуть, виправдовували необхідністю захисту бізнесу. Бачив Ваш підкуп виборців. Але вірив, що маєте живу душу, яка перебуває у шуканні Бога істини, справедливості і мудрості.

Тому вважаю, що маю право закликати Вас НЕГАЙНО вийти з фракції Партії регіонів і покаятись за обман виборців, які не голосували за регіонала, за підтримку уряду Азарова, через що Вас занесли на чорну дошку ганьби, за закони 16 січня, під якими значиться Ваш підпис. Ви ж знаєте, що древні іудеї кричали римському наміснику, який не хотів розпинати невинного галілеянина Ісуса :"Кров Його на нас і на дітях наших!". Сподіваюсь, Ви знаєте долю єврейського народу? То чому Ви думаєте, що кров за вбитих, побитих, покалічених режимом Януковича не впаде і на Вас?!

Доки не пізно - виходьте з фракції ПР! Повірте: це моя дружня порада - людини, що співчуває Вам!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Василь Чепурний, Владислав Атрошенко, фракція Партії регіонів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar