реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Пам’яті українського патріота Леоніда Любченка

Чернігівська обласна організація Української народної партії, обласне відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів з глибоким сумом сповіщає, що на 71-му році життя передчасно пішов із життя унаслідок хвороби Любченко Леонід Мефодійович, український патріот і член Української народної партії.

Леонід Мефодійович мав добре серце та золоті руки майстра. Саме про таких чоловіків, батьків і громадян говорять у народі, що вони є сіллю землі української. Він мав беззаперечний авторитет, повагу і любов у родині, у трудовому колективі, у колі близьких, друзів, однодумців та однопартійців.
Леонід Мефодійович брав активну участь у громадсько-політичному житті країни і рідного міста, боровся за українську, демократичну Україну.


Чернігівська обласна організації УНП, обласне відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів висловлює глибоке співчуття рідним та близьким у зв’язку з тяжкою і непоправною втратою.
Сумуємо разом з вами. Світла пам’ять про Любченка Леоніда Мефодійовича назавжди збережеться в наших серцях.


Чернігівська обласна організація Української народної партії

Чернігівське обласне відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів












Коментарі (1)
avatar
1
Я знав Леоніда Мефодієвича, наші садиби в М. Коцюбинського були рядом. І мене, політично нейтрального та іронічно-критично налаштованого до всіх партій і напрямків без винятку,  постійно дивувала його політична активність, причому не словесно-піарна, як у деяких його керівних однопартійців, а практична і ділова, на практичну партійну роботу він тратив більше часу, ніж я на садоводство. 
Мир душі твоїй сусіде, нарешті ти заспокоївся.
avatar