реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Пам'яті 38

Так, ми їх звемо колорадами. Звемо рашистами. Звемо зрадниками України. І це все правда. Але все ж, коли вони загинули, то звемо їх людьми.

В Одесі сьогодні, коли російські активісти напали на українських футбольних фанатів, а російські диверсанти стріляли з дахів по українцях, коли міліція пов'язала якісь червоні стрічки і фактично захищала нападників, самі люди розгромили сепаратистів, колорадів, путінців і всю цю російську наволоку, що приперлась в Одесу строїть російські порядки. Загинули мінімум троє молодих українців. багато поранених.

Панове Аваков і Турчинов, коли вже до вас дійде, що все керівництво міліції, до районних відділень включно, треба міняти, бо вони або готові вітати окупантів, або просто в штани наклали. За що ми їх годуємо і в 45 років здорових бугаїв уже на пенсію відправляємо?! Чому цього не зрозуміють лідери правлячої коаліції "Батьківщини" - "Свободи"?

Що зробила влада в Одесі при таких подіях? Не смішно, але ... скликала нараду. Щоб вам гикнулося, дармоїдам!

Так ось в Одесі після гарячих подій юрба обурених бездіяльністю влади кинулася на Куликове поле, де давно смерділи намети прихильників Путіна і Росії. Намети підпалили. Сепаратисти кинулися в Будинок профспілок і - увага! - звідти стріляли по українцях. Одеські українці не цацкалися - підпалили будинок. Восьмеро посібників окупантів вистрибнули з вікон і розбилися, а ще 30 задихнулися від чаду. Ці смерті також на совісті міліції і влади, які були абсолютно бездіяльними - невже не можна було ту пожежу загасити? Чи зняти людей з вікон? Та ні - вони нараду проводили...

Все ж їх і шкода, як людей, тих 38 обдурених чи свідомих ворогів України. Але - на війні, як на війні. Хто ще досі не зрозумів, що йде повним ходом війна Росії проти України - хай подивиться на одеські події. І визначається на чиїй стороні. Час вибору остаточного. А в Одесі уже Росії робити нема чого. Отаке-от.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:російсько- українська війна, російська агресія, Куликово поле, Будинок профспілок, Одеса


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
александр ройтбурд
Из погибших в пожаре - 15 граждан россии 10 из приднестровья. ни одного одессита
найденное в доме профсоюзов оружие - из россии и приднестровья
avatar