реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Удар Путіна по Одесі провалився

Футбольні фанати двох клубів в Одесі хотіли пройти мирною ходою, заспівавши спочатку Гімн України. До них приєднувалися старші люди з прапорцями. Проте на колону напала група молодиків у масках та з бітами. Міліція, яку попереджували про появу груп агресивних людей, заспокоювала і нічого не робила.

Коли ж почалися сутички, міліція замість того, щоб зупинити агресивних нападників, стала кордоном. Оператор одеського телебачення зафіксував, як з даху торгового центру "Афіна" по українцях стріляв снайпер. Як мінімум, четверо молодих людей загинули, багато поранених.

Лідеру одеського Автомайдану Євгену Резвушкіну каменем серйозно поранили око. Кореспондент видання зазначає, що у прихильників РФ бачив травматичну зброю.

За словами кореспондента 048, у прихильників Росії є автомати Калашникова, вони стріляють.

Як передає кореспондент УНІАН, на Куликове поле прийшло кілька сотень проукраїнських активістів і підпалили намети сепаратистів. Антимайданівці зникли в будівлі, що знаходиться на полі і відстрілювалися, а також кидали каміння.

Активісти вибили вхідні двері і увірвалися в будівлю. Всередині, як пояснили УНІАН активісти, були також заблоковані двері у всіх кабінетах, звідки сепаратисти відстрілювалися.


Максимум 200 сепаратистів затиснуті зараз в Одесі на вул.Грецькій з різних сторін нашими ультрас, відстрілюються з травматичної зброї, видніється в натовпі російський прапор. Їх охороняють мусора, прикривають щитами, кидають у наших хлопців с/ш та газові гранати.

Мусора однозначно на стороні сепарастів, без них у гастролерів не було б жодних шансів.
Молодці одесити, що відбили атаку Путіна і його посібників. Рашисти не пройдуть! Вічна пам'ять героям, що загинули за свободу України в боротьбі з російським агресором!



Теги:Куликово поле, план Путіна, російсько- українська війна, Одеса


Читайте також



Коментарі (0)
avatar