реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Останній твір Гоголя

З ініціативи митрфорного протоієрея Сергія Чечина – настоятеля кафедрального собору Всіх Святих, благочинного Ніжинського округу УПЦ КП вийшло з друку унікальне видання, духовний твір "Розмисли про Божественну Літургію" нашого всесвітньо відомого класика Миколи Васильовича Гоголя. Це останній твір письменника, що був задуманий ним у 1845 році, закінчений за декілька місяців до смерті.

Книжку надруковано у кишеньковому форматі (60х84/32), як і уявляв її Микола Гоголь, оскільки бажав зробити народною, доступною усім. Упорядники – ніжинці Павло і Тетяна Михеди – керівники Гоголезнавчого центру НДУ імені Миколи Гоголя.

До книги увійшли "Розмисли про Божественну Літургію", а також вперше перекладені українською мовою духовні твори Миколи Гоголя, написані в останнє десятиліття його життя. Видання розраховане на широке коло читачів, усіх, хто цікавиться питаннями духовного життя та творчістю письменника.

Серед благодійників, що фінансово уможливили вихід книги – лідер політичної партії "Союз лівих сил" Василь Волга та Благодійний фонд "Ніжен".



Теги:Ніжин, Чернігівська єпархія, Гоголь, Літургія, УПЦ КП


Читайте також



Коментарі (0)
avatar