реклама партнерів:
Головна › Новини › 

Особливості ставок на футбол

Самий популярний вид спорту в України — футбол. Тому не дивно, що більшість букмекерських контор пропонує саме на цю спортивну дисципліну саму широку лінію та вигідні коефіцієнти. Поставити ставку на футбол досить просто, сьогодні букмекери пропонують досить багато різноманітних спортивних змагань та типів парі, що дозволяє кожному беттеру обрати та зробити ставку на футбол, та вигідно створити купон на спортивну подію.

Розповсюджені помилки

Перед тим, як починати кар'єру, потрібно набратися достатню кількість знань у цій спортивній дисципліні. Це допоможе в майбутньому успішно поставити ставку на футбол. Не буде зайвим знайомство з досвідом бетторів, що мають достатньо практики у цьому напрямку. Вони допоможуть зменшити кількість популярних помилок, яких досить часто допускаються беттори-початківці при створенні ставки на футбол.

Серед таких популярних та частих помилок можна назвати наступні:

  • Ставки на високий коефіцієнт. Так, дійсно є така стратегія, проте новачки досить часто неправильно її розуміють та використовують в ставках на футбол. Високий коефіцієнт не завжди є гарним сигналом для створення парі. Тому потрібно попередньо детально аналізувати ставку на футбол, а потім вже створювати купон.
  • Неправильне управління капіталом. Досить часто беттори зробити ставку на футбол онлайн та використовують для цього весь свій депозит. Так, гравцеві може повезти, і його ставка на футбол зіграє. Проте впевненості у такому розкладі немає, а шанси такі ж самі як і на програш. Досить часто подібна стратегія призводить до того, що беттор програє всі свої кошти та залишається у мінусі. Як розповідають досвідчені беттори, на одну ставку на футбол, потрібно витрачати не більше 5% від загальної суми депозиту.
  • Ставки на улюблену команду. Одна з самих частих помилок — це робити ставки на футбол на улюблену команду. Досить складно оцінювати реальні можливості команди у тому випадку, коли ви всім серцем хочете, щоб вона перемогла.
  • Небажання слідкувати за історією ставок. Більшість геймерів не слідкує за своїми доходами, що він отримує від ставки на футбольні матчі, а це досить велика проблема. Варто розуміти скільки втрачено та скільки зароблено на ставках. Це допоможе зрозуміти наскільки ефективним є певні парі, та на що звернути увагу в майбутньому.
  • Реєстрація в одній букмекерській конторі. Беттери-початківці віддають перевагу одному букмекера. Він не хоче одразу вносити депозит на декілька порталів. Натомість він не може порівняти коефіцієнти що можуть надаватися на однакові ставки на футбол, та робити не досить вигідні парі.
  • Реєстрація в нелегальних БК. Вибір букмекерської контори досить важливий у тому, щоб успішно робити ставки онлайн на спорт футбол. Ненадійні портали не можуть надати якісних послуг, про які вони так багато говорять. Та навіть якщо і вдасться отримати винагороді від ставки на футбол, то існує досить великий ризик, що вивести винагороду буде можливо.

Ось такі помилки досить часто роблять беттори-початківці під час ставки футбол. Варто детально з ними познайомитися та більше їх не допускати у майбутньому.

Поради успішного беттінгу

Після ознайомлення з основними помилками, яких допускаються беттори під час ставок на футбол, можна створити добірку певних правил, які допоможуть успішно тримати парі та отримувати регулярно винагороди. До таких правил можна віднести:

  • Відбираємо декілька легальних букмекерських контор, та реєструємось на кожній.
  • Ніколи не робимо ставки на футбол, де приймає участь улюблена команда.
  • Кожного разу перевіряємо коефіцієнти на всіх БК перед тим як поставити ставку на футбол, та обираємо найкращу пропозицію.
  • Регулярно ведемо звітність відносно витрачених коштів на парі та отриманих винагород.
  • На поставити ставку на футбол онлайн витрачаємо не більше 5% від загального стану ігрового балансу беттора.

Такі правила допоможуть успішно робити ставки на футбол та не залишатися у мінусі, отримувати гарні пропозиції та користуватися ними.






Коментарі (0)
avatar