реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Оскар за Навального

Оскар за фільм про Навального і його дружина в криваво-червоній сукні на сцені («мальчік, водочкі нам прінєсі») — це дуже послідовний сценарій від наших партнерів по зміні влади на росії і (сліпа) віра в демократичну росію будущєго.

Нам, щоб зрозуміти, що таке росія, включно з усіма їхніми «лібералами», прийшлося побачити на власні очі знищені міста, катування, зґвалтування, мародерство, масові поховання, викрадення дітей, фільтраційні табори, окупацію, мільйони поїхавших з країни людей, геноцид свого народу… І навіть за всіх цих умов знаходиться чимало українців, що досі вірять в «хороших р-с-к-х» і затягують р-с-н в наш простір.

При всій повазі до наших західних партнерів, вони не відчули від росії нічого з вищепереліченого, тож будуть робити все, щоб закінчити війну з мінімальними втратами та ризиками для свого народу. Навіть, якщо для цього треба замінити фашиста-диктатора на шовініста-«ліберала» (путін теж їм колись здавався лібералом).

Для нас усіх це має стати поверненням до реальности і нагадуванням про те, що війна йде таки не тільки на полі бою в Україні, але і на виборах в європейські парламенти, і на сценах оскарів. І, на жаль, росія досі може подекуди отримувати перемоги в різних гібридних битвах.

Але нам — своє робити. Попереду ще дуже багато роботи: спасати цей fucking світ.

Оксана БАЙЛО



Теги:оскар, широка війна, Навальний


Читайте також



Коментарі (0)
avatar