реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Лібералушки і "цвєтоложество"

От щоразу як заглядаю в соцмережі – натикаюся на чергове ниття про те як ми мусимо полюбити «хароших русскіх». Бог з ними, з блогерами що з-за кордону вихваляють Зеленського, вже творець каналу «1+1» Олександр Роднянський заспівав, що наша війна – то війна цінностей, а не війна українців з росіянами, а ми типу мусимо це не забувати. Бо, забули мовляв.

Цінності… Цінності…
Шановні, поясніть ДЕ ви серед «хароших русскіх» побачили цінності? Які саме цінності? Я бачив боротьбу за цінності на двох підряд Майданах у Києві – у Москві було щось подібне? Чи там все обмежилося комуняцько-імперським бунтом Руцкого і Хасбулатова у 1993 році?

Скажіть мені будь ласка, навіщо у боротьбі проти жорстокого і безжального ворога брати собі в союзники слабаків та тюхтіїв? Щоби що? Яка користь від них буде нам? Вам процитувати головну цінність якою зараз живуть російські опозиціонери? Будь ласка.

«Как газ, тепло і воду – нам проведут свободу!» Це такі записочки лишають російські опозиціонери зараз на могилі Навального. Відчуваєте різницю? У нас: «Плач не дав свободи ще нікому, а хто борець – той здобуває світ». У них – «нам провєдут».

Хто проведе? Очевидно. Ми- українці. Ви забули, що саме ми, на думку «хароших русскіх», мусимо повалити путінізм і принести їм свободу? Доречне питання – на чорта воно нам? Я хочу чорт забирай, будувати кремнієву долину і культуру світового зразка в Україні і для України. Я ні чорта не винний русскім – ані «харошим» ані всім іншим. Вони мені винні, бо то їхня країна стріляє ракетами в моє рідне місто і в місто в якому я живу.
Проте. Існують ще й інші росіяни – ті які воюють проти путіністів зі зброєю в руках. Так, я маю на увазі «Російський добровольчий корпус» та легіон «Свобода Росії».

Я знаю, зараз багатьом різко захотілося посмердіти ротами. Даю добру пораду – підіть зробіть це десь ще, але не в моїх коментах. Бо пельки з яких смердить, я затикати вмію дуже добре. Я не знаю що буде далі, але наразі обидва ці формування воюють проти Путіна і його банди. Зі зброєю в руках воюють. А ви?

Так от, варто сходити на ТГ-канали РДК, аби дізнатися, що думають проміж себе росіяни, які вже стріляли в путіністів і в їхніх посіпак? А там….

«Лібералушки!» - це ті самі «харошиє рускіє». «Цвєтоложество», - це поховання Навального. «Занудная вдова» - це дружина Навального, на секундочку. З оголошеної Навальною акції «полдєнь протів Путіна» (учасники мають о 12-00 в останній день голосування за Путіна прийти на виборчі дільниці – це такий протест, якщо хтось не збагнув) бійці РДК та легіону СР просто глузують, та так що де вже нам?! І це не дивно.

Бо ніяких «полдєнь» не зупиняє кулеметну чергу. Бо є тільки один спосіб протистояти окупанту і диктатору – зі зброєю в руках. Все решта – то лише форми виправдання своєю слабкості і неспроможності. Люди які це розуміють і протистоять, можуть… та хай йому – такі люди уже наші союзники. Зараз – союзники, а майбутнє покаже.
А «лібералушки»? Чим допоможуть нам вони?

Я бачу тільки один сенс ниття про «хароших русскіх» - зберегти в Україні «запасний аеродром» для тих росіян, які дуже хочуть зберегти в Україні свої активи. Аби не плювали їм на вулиця в спину, за акаючий акцент. Російські ж «лібералушки» - лише інструмент. Привід. Як завжди.

Дмитро "Калинчук" - ВОВНЯНКО



Теги:широка війна, Калинчук- Вовнянко, російська опозиція, Навальний


Читайте також



Коментарі (0)
avatar