реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Орденом святого Пантелеймона Валерій Зуб нагородив свого помічника

Визначили найкращих лікарів і меценатів у сфері охорони здоров’я. На Чернігівщині в приміщенні обласної державної адміністрації пройшов фінал регіонального відбору – нагородження «Орденом святого Пантелеймона».

Валерій Зуб, голова регіональної ради Ордена святого Пантелеймона: «Дійсно віддають себе служінню народу, служінню своєї професії та роблять усе для того, аби покращити життя, здоров’я наших пацієнтів».

Проте з цією патетикою не всі згодні. Так Євген Ткаченко пише: "Ми, наприклад, пропонували лікаря ендокринолога Глущенко Галину Михайлівну м. Чернігів, а вона взагалі до конкурсу не потрапила.
Михайло Колотило, лікар-кардіолог Ніжинської міської лікарні, отримав медаль святого Пантелеймона. Нагадаємо, що саме Михайло Колотило є помічником народного депутата Валерія Зуба, а за сумісництвом голова регіональної ради Ордена святого Пантелеймона. Вважаємо це збігом".

До речі, кандидатура самого Валерія Зуба послідовно відхилялася радою ордена. Правда, тоді він не був нардепом від "Слуги народу"...

Василь АВДІЙ



Теги:Валерій Зуб, Слуга народу, орден святого Пантелеймона


Читайте також



Коментарі (0)
avatar