реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Оппозитні двигуни перемогли у Чернігові

4-5-го вересня 2010 Чернігів став столицею любительського ралі України і вже вдруге прийняв етап Національної гоночної серії Subaru Open Cup 2010.
Як і всі попередні гонки цього сезону, ралі в Чернігові пройшло у дводенному форматі. 4-го вересня, в суботу, о 14-00 на Красній площі відбулася урочиста церемонія відкриття ралі, після чого учасники вирушили «прописувати» змагальні ділянки, яких цього року було чотири. Крім добре знайомих по минулому року змагальних ділянок на автодромах «ТСО» і «Учебкомбінат» учасникам довелося позмагатися на абсолютно новій локації «Ліс».
На відміну від торішніх повільних слаломних відрізківів, новий змагальний відрізок дозволив спортсменам на повнопривідних автомобілях Subaru в повній мірі розкрити потенціал потужних оппозітних двигунів.
Краще за інших, як і на двох попередніх етапах, це вдалося екіпажу Юрія Хомицького і Вадима Зелінського (Subaru Impreza STi), який упевнено виграв вже третю гонку поспіль і є беззаперечним лідером, як загального заліку, так і класу Subar
Деякою несподіванкою стало 2-е місце в «абсолюті» Левана Хопер та Олександри Турбінской, які на скромній Ford Fiesta ST дали бій власникам турбірованих автомобілів. Природно, хлопці перемогли і у своєму класі А7.Почесне третє місце в абсолютному заліку і 2-е у класі А8 посів екіпаж Єгора Олесова та Олександра Анпілогова, який пілотував Mitsubishi EVO.

НГС SOC 2010 - це не тільки спортивний, але й соціальний проект. У рамках серії проходить акція «Гонщики - дітям», в ході якої учасники і організатори Кубка надали допомогу вихованцям чернігівського дитячого будинку «Надія».

Національна гоночна серія Subaru Open Cup 2010 - це проект офіційного дистриб'ютора Subaru, компанії «Субару Україна», спрямований на популяризацію класичного ралі. Кубок є єдиною аматорської серією, включеної до Національного гоночний календар «Автомобільної федерації України».

Subaru Open Cup 2010 складається з чотирьох етапів. Етапи в Алушті, Львові та Чернігові вже завершені. Фінал відбудеться у Києві 2-3 жовтня. Шинний партнер гоночної серії - компанія Kumho Tyres і офіційний дилер марки в Україні ТОВ «Технооптторг-Трейд».







Теги:Субару, Автоспорт, Двигун


Читайте також



Коментарі (0)
avatar