реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Опозиційні кандидати виборчого округу № 206 підтримали Володимира Поліщука

23 вересня, під час «Круглого столу – «За чесні вибори» кандидат від «Нашої України» по виборчому округу № 206 Валерій Рябченко висловися на підтримку єдиного кандидата від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» по виборчому округу № 206 Володимира Поліщука.
Тільки об’єднавши зусилля ми зможемо перемогти кандидатів від «Партії Регіонів» Атрошенка і Прокопенка, - зазначив Валерій Рябченко. Його підтримала кандидат по виборчому округу № 206 від політичної партії «Український демократичний альянс за реформи» Олена Попова яка підписала з Володимиром Поліщуком спільну заяву проти застосувань Владиславом Атрошенком маніпулятивних психологічних технологій.

«Ми звертаємося до всіх виборців у виборчому окрузі №206. Це Ваш вибір. Ми впевнені, Ви достойні кращого і більшого ніж обман, насилля і махінації. Тож давайте всі разом скажемо: таким як Прокопенко та Атрошенко не місце у Верховній Раді».

Іван БАГРЯНИЙ





Коментарі (1)
avatar
1
Брудні технології кандидата по 206 округу В.Поліщука
Кандидат в депутати по 206 виборчому округу Олена ПОПОВА не підтримує Володимира Поліщука. Обурена брехнею, викладеною на інтернет-сайтах.
Недавно там з’явилися статті, у заголовку яких ідеться про те, що Олена Попова підтримує кандидата від об’єднаної опозиції. А насправді у матеріалах зазначається, що мова йде про підписання спільної статті проти кандидата Атрошенка В. Але ж читачі, виходячи із заголовку, можуть подумати, що Олена Попова знімає свою кандидатуру. Це не так, цього ніколи не буде. Олена Попова, як кандидат від політичної партії «УДАР Віталія Кличка», готова боротися за перемогу до кінця.
Брудні політтехнології, які застосовуються політичною партією "Батьківщина" і особисто Володимиром Поліщуком, говорять про низький рейтинг цього горе-кандидата, який не спроможний чесно боротися.
avatar