реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Операція "Мотря" - 2?

Не збирався нічого писати про напад на Тараса Чорновола, оскільки не хотів підливати масла у вогонь протистояння, але...

У моїй стрічці появились різні відгуки на ці події причому у дуже агресивній інтерпретації самої події, обговорення не тільки учасників, а перекидання звинувачень на цілі групи українців із погрозами знищення. Це не нормально. Тому хочу зауважити тут таке:

1. Якщо ти починаєш політичну діяльність будь готовий отримати на себе купу різних підозр, звинувачень, погроз і т.п. Інтенсивність цього всього залежатиме від твоїх політичних перспектив чи близькості до великих політичних фігур.

2. Пам'ятай. Ти не можеш бути святішим "папи", у кожного можна знайти найменший епізод, за який соромно, і який може бути витягнуто на загальний осуд у гіпертрофованому вигляді.

3. Якщо ти перспективний політик, твоя реакція на бруд щодо тебе, уважно досліджується якимись політтехнологами або ще гірше "канторою" зза поребрика.

4. Якщо ти втрачаєш голову із-за наїзду на тебе, знай - ти стаєш корисним ідіотом в руках "кантори" і твоїми руками, в темну, будуть здійснюватись спецоперації проти інших політиків чи проти України взагалі.

5. Якщо ти відразу кидаєшся підтримувати свого знайомого, який попав під помийний наїзд без притомних аргументів, а з використанням бруду проти, нібито зачинщика цієї події, знай - великий шанс, що ти можеш стати ще одним корисним ідіотом.

На жаль, це давно відпрацьовані тезнології. Так колись чекісти знищували український визвольний рух. Класичний приклад - операція "Мотря", знищення всього українського підпілля на Буковині.

Зараз війна. Війна кривава і безжальна. Русскі спецслужби будуть робити все, аби розколоти українське суспільство і зіштовхнути лобами найбільш патріотичну його частину. Причому, робитимуть це руками самих українських патріотів, які не мають досвіду політичної діяльності у складних умовах, які мають не стійку психіку, які не знають кагебістських методів роботи. Саме такі люди є потенційними виконавцями брудної роботи від кантори, причому безкоштовно, причому з переконанням у тому, що то їх самих геніальні рішення і сміливі дії.

Не будь корисним ідіотом чужої кантори.

Анатолій ТКАЧУК



Теги:тітушки, Міхайлова, напад на Чорновола, операція Мотря, фсб


Читайте також



Коментарі (0)
avatar