реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Онуфрій: курс на Москву?

Главою УПЦ Московського патріархату обрано митрополита Чернівецького Онуфрія (Березовського). Як і очікувалося. Єдине дивно, що в першому турі голосування він набрав усього 36 голосів (з 78). Отже, половина архієреїв його не дуже хотіли бачити своїм лідером...

Інший проросійський кандидат - митрополит Антоній набрав 33 голоси в першому турі, а вінницький митрополит Симеон, якого вважають проукраїнським, - 9.

На першій розмові з журналістами митрополит Онуфрій відмовився від розмови з Патріархом Київським і всієї Руси - України Філаретом. Не бачить толку в таких бесідах і владика Філарет.

"Якщо цей діалог і почнеться, то він буде безплідним. Для того, щоб діалог став плідним, треба стати патріотом. Треба полюбити народ. А цієї любові там немає", - вважає Патріарх.



Теги:патріарх Філарет, митрополит Онуфрій, УПЦ МП, Київський патріархат


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Кацапские владыки не захотели быть со своей паствой, решили что быть с уголовником, богоотступником, носителем анафемы вселенской Православной церкви гундяевым, им c ним наверное будет лучше. На протяжении последних пол года кацапская церковь украины направо-налево раздавала благословления на уничтожения свой паствы, прятали и переправляли на территорию Украины террористов занимались поставками оружия для них, при этом призывала украинцев к послушанию и миру, тобесть готовили народ Украины к постановке в стойло. Наверное попы до сих пор не поняли что происходит в Украине. Пора этих тварей высылать в кацапщину, так как не будет мира и спокойствия на святой земле Украины покуда главная задача пастырей - уничтожение свое паствы.
avatar