реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Олігарх оголосив війну уряду Яценюка- Порошенка

Олігарх Дмитро Фірташ, який зараз перебуває в Австрії, заявив, що буде боротися з нинішнім Урядом. Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу "Інтер", - повідомляє газета Експрес.

"Якщо ми подивимося статистику роботи нинішнього уряду за рік, то, що ми побачимо з вами? Ми побачимо: перше - 600 тисяч робочих місць ми втратили за час правління цього уряду тільки в промисловості. Тобто ви розумієте, що йде масштаб лиха", - сказав він.

За словами Фірташа, уряд "всі свої втрати хоче списати на дві речі - спочатку вони списували на війну, і це було дуже зручно і вони це долали". "Коли вони побачили, що у війні перемоги немає, і вони зрозуміли, що все одно треба щось робити, вони почали так звану боротьбу з олігархами. Але що таке боротьба з олігархами? Це не просто два, три, чотири, п'ять чоловік , це десятки тисяч людей по країні - хтось більше, хтось менше, але це ті люди, які створюють робочі місця, це ті люди, які наповнюють бюджет", - додав бізнесмен.

В інтерв'ю він також торкнувся питання підвищення тарифів в країні: "Всі говорять, що виходу не було, що вимога МВФ, мовляв не виконаєш - не отримаєш гроші. Так, я не сперечаюся, я згоден, напевно це вимога МВФ. Але МВФ вимагав не підняти тарифи, МВФ вимагав збалансувати бюджет країни. Я так думаю". "Але якби вони (уряд, - ред.) Знайшли інше рішення, привезли дешевий газ в країну, і цей газ потрапив би на ринок, то не треба було б піднімати тарифи, тому що за рахунок дешевого газу все було б збалансовано", - заявив Фірташ.

За його словами, "нинішній уряд не зацікавлений у мирі". "Тому що як тільки настає мир, вони не знають, що їм говорити". "Вони не розуміють, що їм далі робити. А так можна списувати весь час на війну...У нас сьогодні така ситуація, коли ми повинні встати всі на цю хвилю, і сказати "Стоп!". На жаль, ми маємо боротися сьогодні з нинішнім урядом. На жаль", - сказав Фірташ, цитований depo.ua.

Як відомо, мажоритарним акціонером телеканалу "Інтер" є сам Дмитро Фірташ.

Нагадаємо, глава МВС Арсен Аваков повідомив, що до п'ятниці було накладено арешт уже на 46 об'єктів холдингу "Ostchem", який належить Фірташу



Теги:уряд Яценюка, олігархи, тарифи, Фірташ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar