реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Охрестили так званого Церковного. Не поможе!

Сайт "Православіє в Україні", зі слів одного бульварного видання, розповідає про чергове VIP-хрещення за участю героя наших недавніх публікацій - архієпископа Олександра (Драбинко), що відбувся в кінці травня 2013 року в скиту Іонинського монастиря в Київській області.

Хрестив звичайно не він, а сам Блаженніший митрополит Володимир. Хрещеними у VIP-охрещуваного виявилися губернатор Харківщини Михайло Добкін і актриса Лариса Удовиченко, а самого хрещеного звуть ні багато, ні мало Олексій Дівєєв-Церковний. Мабуть так в Україні модно, під релігію косити. Чи це особливе підорске знущання.

Насправді звуть його звичайно не так, а лише Олексій Гладченко, "Дівеєв-Церковний" просто шоу-псевдонім цього українського клона відомого російського гея Філіпа Кіркорова. Персонаж прекумедний.

У 1993 почав кар'єру моделі в агентстві "L-Models", одночасно працюючи демонстратором одягу на фірмі "Михайло Воронін". У 1995 на міжнародному фестивалі моди "Чарівна голка" на Співочому полі був названий Кращою чоловічою моделлю України. Виграв перший національний конкурс "Містер року-1996". З 1996 - провідний фестивалів моди, модельних конкурсів і конкурсів краси, в тому числі і "Міс Україна".

Модельний бізнес. Ну тут майже все зрозуміло smile

У 2009 виступив виконавчим продюсером голлівудської комедії "Oy Vey! My Son Is Gay!!"

Фільм був відібраний на Boston LGBT Film Fest 2010, отримав спецприз Charlotte Gay & Lesbian Film Festival 2010, отримав нагороду Fort Worth Gay and Lesbian International Film Festival 2010, спеціальний приз Madrid International LGTB Film Festival 2010, нагороду Tampa International Gay and Lesbian Film Festival 2010 , відібраний в програму Tokyo International Lesbian & Gay Film Festival 2010, приз Turin LGBT Film Festival 2010. Назви фестивалів перекладати? Касові збори цієї гомосятини, щоправда, склали всього $ 89507.

Персонаж довго ходив просто з таким псевдонімом, видаючи себе за православного, а тепер типу наважився: "Я завжди вважав себе віруючою людиною, та й прізвище відповідне ... Думав у Дівеєво з'їздити, щоб там провели обряд, але тут надійшла пропозиція, щоб хрестив мене Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Володимир. Звичайно, ідея припала мені до душі: це свята людина, і те, що він надав таку честь ... Загалом, я вирішив, що хреститися треба у нього і якомога швидше (скільки ще тягнути?), а у Дівеєво можу і потім з'їздити як паломник. Обряд пройшов у Свято-Преображенської церкви в селі Нещерів на Київщині, де є купіль для хрещення дорослих ".

Цікаво, а ті, що хрестили не забули йому сказати, що мужоложники Царства Божого не успадкують? Бо ще візьметься за старе. Хоча ... Хто там буде говорити? Та й коли з Таїнства Хрещення роблять шоу, то яка його ціна? І знову в кадрі Драбинко. Ви здивовані?

Джерело: gasloff.livejournal.com



Теги:Дівєєв- Церковний, митрополит Сабодан, Олександр Драбинко


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Христос милосердний, і не таких приймає нам у брати і сестри.
avatar