реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Огляд закладів зі швидкою доставкою суші в Бучі

Швидкість - перевага сучасних людей. Навіть суші і роли в Бучі (суши и роллы в Буче) клієнти часто вибирають за швидкістю доставки страв додому або в офіс. Якщо ресторан оперативно справляється з цим завданням, на нього не завадить відразу звернути увагу. Звичайно, мають значення і інші чинники - меню, кількість послуг, що надаються, смак страв і інші цінності, які обов'язково відзначить замовник. Але доставка серед всього має одне з найважливіших значень в сучасному ритмі великого міста.

Суші Майстер


Мережа ресторанів працює тільки з доставкою. А це означає, що співробітники не будуть відволікатися на гостей за столиками, сушисти працюють тільки для тих, хто замовляє їжу додому. Звичайно, бувають періоди дуже велике завантаження. Але в такі дні оператори попереджають клієнтів про можливі складнощі з швидким виконанням замовлень. І гості можуть самостійно прийняти рішення, чи варто робити замовлення або краще пошукати інший ресторан. Але в більшості ситуацій їжу кур'єри від Суші Майстер привозять протягом години.
Замовити можна різні страви. В меню суші і роли, як основа японського меню, актуального для вітчизняного споживача. Є супи і вокі, багато салатів і закусок, а ще цікаві десерти.

Оператори візьмуть замовлення і передадуть його сушистам. Кухарі на кухні готують страви приблизно півгодини, пакують в герметичну упаковку ту їжу, для якої важливо зберегти оптимальну температуру. І видають замовлення в руки кур'єру. Залежно від відстані вже через 10-30 хвилин ваші улюблені страви будуть у вас. Швидко і смачно. До речі, ще й цілком економно, особливо якщо вибирати все те, що запропоновано зі знижками. Акцій багато, так що кожен щось знайде.

Помідорос


Завжди смачні і свіжі роли в місті можна замовити в цьому ресторані. Тут хороший вибір страв, в тому числі і найпопулярніші рецепти, свіжі новинки та експерименти шеф-кухаря.
Великий плюс закладу в тому, що крім ролів і суші є в меню вокі, супи і навіть піца. Цей різноманітний асортимент є ідеальним, коли потрібно організувати святковий стіл для великої компанії з різними уподобаннями.

Доставка вражає оперативністю. Зазвичай максимально час одно годину. Але є варіанти, коли кур'єри приїжджають швидше, якщо замовник знаходиться недалеко від ресторану. Затримки теж можливі, але вони зведені до мінімуму і виникають тільки при істотних форс-мажорах.

Суші WOK


Мережа теж добре відома в різних містах країни, обіцяє відмінне меню і оперативну доставку. Всі обіцянки підтверджуються на ділі. Ресторан дійсно пропонує непоганий асортимент страв, основними є вокі і роли окремо або в наборах. А доставка займає в середньому годину - це оптимальний час доставки свіжої їжі по місту, тому що перш, ніж вручати страви кур'єрам, кухарі повинні їх ще приготувати. А на це теж витрачають не менше півгодини.



Теги:сушист, суші, споживач, буча, заклади харчування


Читайте також



Коментарі (0)
avatar