реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Де в Мелітополі швидка доставка суші та ролів - огляд закладів

Знайти суши с доставкой в Мелитополе дуже легко. Цей огляд допоможе кожному визначитися з закладом, в якому він хотів би зробити замовлення.

«Суші Майстер»

Цей онлайн-ресторан вже встиг завоювати популярність багатьох. Заклад займається доставкою японської та паназійської кухні по місту, також можливий самовивіз.

Переваги «Суші Майстер»:

· постійне оновлення меню;

· найвищу якість;

· доступні ціни;

· ввічливе обслуговування.

Якщо потенційний клієнт живе або працює десь недалеко і хоче самостійно забрати свою їжу, то ще при замовленні він може вказати оптимальний час, до якого всі страви повинні бути готові. Це дуже зручно і практично. Варто відзначити, що доставка по місту безкоштовна.

«Мамамія»

Цей ресторан примітний тим, що він об'єднав в собі відразу п'ять видів кухні. Кожен потенційний клієнт при бажанні може замовити собі щось з японського, китайського, італійського, французького або іспанського напрямку. Те саме ідеальне блюдо в меню точно знайдеться. Варто відзначити, що кухара завжди можна попросити зробити якусь страву більш-менш гострою, він із розумінням підходить до кожного побажання клієнта. Цей заклад гарантує максимально швидку доставку по місту. Якщо сума чека перевищує 150 грн, то оплачувати послуги кур'єра не потрібно.

«Tanuki Sushi»

Це ще одна досить популярна мережа, яка зараз активно зустрічається в різних містах України. У ній подають не тільки японську, але ще і китайську кухню. До замовлення доступні різноманітні роли, суші, вок, боули, рамен, салати, десерти й японські напої, що привезені до нас просто-таки від виробників. Це ідеальний варіант, щоб ближче познайомитися з паназійською кухнею і спробувати те, що люди дійсно їдять в Китаї або Японії. Сушисти слідують традиціям і готують все за запатентованою рецептурою без будь-яких змін. Варто відзначити, що по вівторках і п'ятницях в «Tanuki Sushi» проходять години знижок. У період з 10 до 14 можна замовити будь-які роли або вок із 50% знижкою. Це дуже вигідно, тож, не варто забувати про подібні акції при виборі чергового мелітопольського закладу, до якого хочеться звернутися.

«Фльор де Ліс»

Цей заклад в Мелітополі вважається одним з найдорожчих. Його вибирають справжні цінителі оригінальних ролів, люди з великим достатком або той, хто хоче вразити свою другу половинку, друзів або сім'ю. «Фльор де Ліс» подає виключно авторську японську кухню. Якщо немає можливості приїхати і поїсти в залі разом з іншими гостями, то завжди можна замовити роли до будинку або в офіс. Цей заклад подбає про те, щоб їжу кур'єр привіз якомога швидше та непошкодженою. Варто відзначити, що за цю додаткову послугу доведеться заплатити за символічним тарифом. Кур'єр доставляє всю їжу в спеціальних сумках-холодильниках й упаковці, так що авторські роли точно не втратять свої смакові якості та привабливий зовнішній вигляд.




Теги:роли, споживач, Мелітополь, заклади харчування, суші


Читайте також



Коментарі (0)
avatar