реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Справжні японські суші у Чернівцях

Суші останнім часом стали дуже популярною стравою. Все більша кількість людей хочуть насолодитися смачними стравами японської кухні. Якщо ви хочете спробувати справжні суші та роли, зверніть увагу на ресторан Суші Мастер в Чернівцях. У закладі подають тільки вишукані суші, роли, салати, супи, вокі за прийнятними цінами. Кухарі ретельно відбирають продукти та стежать за їх свіжістю та якістю. Меню постійно оновлюється, щоб радувати клієнтів новими смаками.

Вимоги до суші та ролів

Справжні японські суші та роли, приготовані за азіатськими, а не європейськими рецептами, можна спробувати в ресторані Суші Мастер. Кухарі контролюють не тільки свіжість інгредієнтів, а й суворе дотримання пропорцій. Для приготування смачних суші та ролів необхідно дотримуватися таких вимог:

·        Якість продуктів повинна бути високою. Рис, норі та заправки повинні відповідати певним вимогам. Під час приготування кухарі ресторану використовують спеціальний рис та соус, який дозволяє досягти ідеального смаку та гарної консистенції.

·        Свіжість інгредієнтів. Заклад співпрацює тільки з сертифікованими постачальниками, які відповідають за якість продуктів.

·        Дотримання оригінальної рецептури. Суші та роли відносяться до екзотичних страв. Щоб домогтися необхідного смаку, слід дотримуватися необхідної пропорції.

Мережа ресторанів Суші Мастер пропонує своїм клієнтам різноманітне меню. Людина може замовити страви для проведення студентської вечірки, дня народження, корпоративу, романтичної вечері. У меню додані страви для вегетаріанців і тих, хто дотримується дієти.

Переваги закладу

Персонал ресторану намагається зробити так, щоб клієнту захотілося повернутися сюди знову. Кухарі постійно оновлюють меню, проводять акції, пропонують постійним клієнтам знижки. У закладі можна смачно та ситно пообідати. У ланч входять - суп, роли іта локшина. Для великої компанії можна замовити сет. Іноді знижка на акційний набір становить 30-50%. Заклад користується попитом серед жителів Чернівців, тому що:

·        Ретельний контроль за дотриманням якості використовуваних продуктів;

·        Здійснюється безкоштовна доставка по місту при замовленні від 200 гривень;

·        Оперативна доставка замовлення кур'єром протягом години;

·        Наявність послуги самовивозу;

·        Особливий подарунок для іменинників. Ресторан дарує знижку 20% на основне замовлення. Пропозиція діє за три дні до події та через три дні після неї. Таким чином, можна непогано заощадити на святковому столі.

Замовлення приймаються щодня з 10 ранку до 10 вечора. Щоб зробити замовлення, необхідно залишити заявку на сайті. Менеджери оперативно зв'яжуться та наддадуть деталі. Оплатити замовлення можна готівкою кур'єру або за допомогою банківської карти. Кур'єр привезе блюдо в герметичній упаковці, яка зберігає свіжість інгредієнтів. Якщо з яких-небудь причин замовлення затримується в дорозі, консультант попередить про це клієнта.




Теги:споживач, роли, суші, Чернівці


Читайте також



Коментарі (0)
avatar