реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Огляд на старті: округ № 208

Округ № 208
В межах Бахмацького, Менського, Борзнянського, Куликівського та частини Ічнянського районів
.

Влада начебто зробила ставку на Михайла Голицю, вихідця з Плисок Борзнянськго району, який багато років був заступником київського міського голови. Політично невиразний. Кампанія відзначається традиційністю: вирішення проблем, стадіони, обіцянки. Єдина особливість – найняв він київських політтехнологів, а вони такі далекі від села, що тільки гроші проїдають…

Тут вигулькує Олег Ляшко, який своїм артистизмом і авантюризмом може побороти будь-кого. Тобто будь-кого, на кого вкаже влада… І вже у нього полетіли яйця та помідори на Дні міста в Бахмачі. І роздавалася газета з текстом допиту Ляшка в прокуратурі, де він начебто зізнається в своїх мужоложських пристрастях. А "голубих" у нас не люблять...

«УДАР» і тут здивував своєю кандидатурою – бахмацька лікарка Наталія Новікова не була політично активною. Але це якраз і вкладається у стратегію, заявлену Кличком: треба обрати у Верховну Раду нових людей, вони будуть кращі за авантюристів, невдах та «прожжонних» політиків, які докерувалися до ручки. Лозунгом кампанії Новікової може стати «Голосуй за нормальних!». Не за голубих, не за білих, а – за нормальних.

Наталія Новікова – приватний лікар, що робить її менш вразливою для тиску від влади. Власне, влада й не буде сприймати її всерйоз, що дає шанси команді донести її кандидатуру до виборців. Її чоловік – суддя, що внаслідок незгоди з місцевою владою тимчасово не працює. Цей факт дещо додає інтриги.

Серед зареєстрованих кандидатів Данько Григорій, завідувач кафедри спортивних єдиноборств та силових видів спорту Національного університету фізичного виховання і спорту та Ходос Людмила, начальник юридичного відділу Банкнотно-монетного двору Національного банку України. Їх мотиви походу за голосами ще належить розшифрувати. Хоча, здається, в останньому випадку – кандидатура узгоджена з Києвом, оскільки структура, де вона працює, є в прямому управлінні керівника Нацбанку Арбузова.

Василь ЧЕПУРНИЙ
Повністю читайте в газеті "Сіверщина" за 9 серпня



Теги:Олег Ляшко, удар, Наталія Новікова, округ №№ 208, Бахмач, Голиця


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
А де соціаліст Тандура від ПР?
avatar
2
Він був зафіксований уже після статті газетної -- "Сіверщина" ж вийшла в четвер. Добавлю тут: директор Чернігівського інституту підвищення кваліфікації вчителів Володимир Тандура, що довго був соціалістом і за їх квотою призначався заступником помаранчевого "губернатора" Атрошенка, тепер у владній партії і для чогось висунутий по цьому округу. Хоча влада однозначно робить ставку на Голицю.
avatar