реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Один день «Дня» у Ніжині

У центральній міській бібліотеці розпочала свою роботу фотовиставка газети «День».
Небуденна подія у житті Ніжинщини розпочалася зі вступного слова директора бібліотеки Руфіни Хачатурян. Директор з розвитку газети «День» Тетяна Онищенко підтримала думку, що важливо проводити подібні заходи у невеликих містах, коли цей вид мистецтва наближений до простого українця.

Виступаючі: С.Ю.Васильєва, М.П.Шкурко, В.Х.Абузяров, І.П.Волосянкин, В.П.Крутиус наголошували на тому, що проведення цієї виставки в м. Ніжині стало можливим завдяки ініціативі Благодійного фонду «Ніжен» та підтримці підприємців міста. А такі були на відкритті – А.В.Лінник, С.В.Кот, А.М.Литвин, В.М.Стрілко, В.О.Вощевський, В.В.Козирєв, які передали бібліотечку літератури газети «День» для шкіл, в яких вони навчалися.

Загалом Асоціація «Об’єднання підприємств Ніжинщини» зібрала 6400 гривень, які через Благодійний фонд «Ніжен» перерахувала редакції для передплати газети до кінця року усім школам міста та працівникам підприємств, що входять до асоціації.

Благодійний фонд має намір протягом 10 днів, коли діятиме виставка, зібрати ще кошти на передплату газети також і усім школам Ніжинського району, про що була мова з головою райдержадміністрації В.Л.Другаковим, який цього ж дня відвідав виставку та поділився своїми враженнями.
Крім того, присутні підписали Угоду про співпрацю.

Виставка супроводжувалася музикою і співами молодих, але вже досвідчених виконавців: Олександра Білана та подружжя Руслана і Оксани Синиць.

До 28 березня кожен з відвідувачів зможе проголосувати за найкращу, на його думку, світлину, а також залишити свій запис у книзі відгуків і зробити передплату на газету «День» та книги з «Бібліотеки «Дня», взяти таким чином участь в Акції «Подаруй своїй школі книгу».

Закриття виставки має відбутися так само урочисто 27 березня о 14:00.

Микола Наум




Теги:фотовиставка, Микола Шкурко, Ныжин, фонд Ніжен


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Теряюсь в догадках. Почему кто-то решил, что каждой школе необходима именно газета «День» - ежедневная, большая по объёму, стоимостью в 451, 08 грн. за год.
Неужели дети будут её читать? Или учителям нечего в школе делать и они сядут, и будут читать газету?
avatar
2
На школи передплачено тижневик ( а не щоденний варіант ), який містить здебільшого матеріали гуманітарного спрямування і насамперед для старшокласників та вчителів.
avatar