реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Одеська міліція ...торгувала набоями - Катеринчук

Одеські міліціонери брали участь у постачанні боєприпасами радикалів, які влаштували масове вбивство 2 травня

Про це повідомив начальник обласного УВС Іван Катеринчук, передає Еспресо.TV з посиланням на Думская.net.

За його словами, у ході розслідування кримінального провадження за фактом масових заворушень в Одесі слідство виявило дві злочинні групи, члени яких займалися збутом боєприпасів радикально налаштованим особам.

У фігурантів було вилучено арсенал із сотні патронів до стрілецької зброї. Лише завдяки оперативному реагуванню він не потрапив до рук терористів і не буде використаний проти наших громадян.

«На превеликий жаль, для себе, як керівника багатотисячного міліцейського колективу, повинен констатувати і той факт, що до цих злочинних дій мали причетність і деякі діючі співробітники одеської міліції. Сьогодні вони з ганьбою звільнені з наших рядів. Всі зібрані матеріали по даній справі передані в прокуратуру для відповідного реагування», – зазначив генерал.

«Я заявляв неодноразово і ще раз підкреслюю, що ті співробітники міліції, які будуть чесно виконувати свої службові обов’язки і борг перед своїм народом, завжди знайдуть в моїй особі всебічну підтримку та захист. Але до зрадників інтересів служби, які своїми злочинними проявами підривають авторитет міліції в очах і свідомості наших співвітчизників, позиція незмінна – їм не місце серед нас. Кожному злочину має відповідати адекватне покарання та інших альтернатив тут немає», – додав Катеринчук.

Zik



Теги:події 2 травня, Катеринчук, міліція, російсьука агресія, Одеса


Читайте також



Коментарі (0)
avatar