реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Одеською міліцією керуватиме чернігівський генерал

Рішенням міністра внутрішніх справ начальником УМВС в Одеській області призначається колишній начальник чернівського УМВС генерал - майор міліції Іван Катеринчук. На час моєї розмови він уже був за 20 хвилин їзди до Одеси.

Генерал Катеринчук був членом чернігівського обласного штабу національного спротиву, його кандидатуру підтримав штаб для конкурсної комісії МВС при призначенні на почаду начальника чернігівського УМВС. І раптом - Одеса.

Іван Катеринчук: "Рано-вранці мені подзвонив міністр і сказав, що я потрібен в Одесі. Що я міг відповісти, будучи військовю людиною? Я відповів: "Єсть!".

Нагадаємо, що керівництво одеського УМВС звільнене після побоїща мирних українських фанатів російськими диверсантами та провокаторами і після пожежі, вчиненої ними у Будинку профспілок. Заступник начальника одеського УМВС був зафіксований на фото, коли нападник стріляв у мирних людей. Є багато доказів підтримки одеською міліцією проросійських диверсантів - недарма вони разом вдягли якісь червоні пов'язки під час побиття футбольних фанатів.

Зараз родичі та проросійські провокатори штурмують управління МВС, вимагаючи видачі їм затриманих диверсантів.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Катеринчук, російсько- українська війна, штаб спротиву, Одеса


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Народ України покладає великі надії на можновладців, які повинні діяти жорстко і у інтересах Украї\ни , а не сепаратистів та інших путінських зайд і посланців...
avatar
2
За Констититуцію України є Український народ - громадяни України всіх національностей.
Народу Уралу, Донбасу, Криму, України - це вигадки путінського "русскава міра" і його прихлєбатєлей.
Мета: протиставити і зіткнути етнічних українців і українців інших національностей.
Дехто з відомих політиків підігрує цій провокації.
avatar
3
Представників України за кордоном іменують не інакше як українцями. Приклад - спорт.
Узагалі громадян України можна називати і народом України, і українським народом. Великий тлумачний словник української мови подає визначення слова "народ" - населення держави, жителі країни. Тому називати народом жителів якоїсь частини унітарної держави неправильно. Інша справа, якщо держава федеративна. Пам'ятаю, перебуваючи у СФРЮ, нам, туристам з СРСР, нагадували: неправильно казати "югослави" - такого народу нема, країну населяють народи і народності Югославії. Отже, у випадку дотримання юридичної норми заувага пана Сергія є слушною.
avatar