реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Екс- глава Одещини звинуватив у провокаціях 2 травня "смотрящого" від "Батьківщини"

Екс-керівник Одещини Володимири Немировський зробив сенсаційну заяву щодо того, хто був головним організатором масових сутичок та вбивств в Одесі 2-го травня.

"Народний депутат України від фракції "Батьківщина" Дубовий Олександр – людина, яка, на мою думку, вела підривну діяльність. Міліція саботувала роботу щодо сепаратизму. СБУ знала, що у будівлі знаходилася зброя та невідома речовина. Це все креатура Олександра Дубового", - заявив Немировський.

Крім того, Немировський назвав Дубового "смотрящим". За його словами, він підкупив місцевих силовиків, через що і не було на них впливу з боку керівництва області. Всі дії з дестабілізації ситуації в області спрямовані на зрив президентських виборів, йдеться в сюжеті ТСН.16.45.

В той же час лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко назвала дії міліції в Одесі професійними і відповідальними. А щодо своєї майбутньної поразки на виборах Президента - пригрозила, що організує "третє коло революції". Пассіонарія ти наша, лікувалася б уже у доньки в Лондоні!

Марко ХАРКО



Теги:події 2 травня, Немировський, Дубовий, БЮТ, СБУ, Одеса


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Вот на что идут каратели - трагедия в Одессе -их рук дело, да хотя бы затем, чтобы сорвать праздник Ветеранов таким жутким образом.Хатынь устроить вместо праздника.Какой тут праздник, если траур у всех нормальных людей...будь проклято, это кодло "временнно исполняющих обязанности"...
avatar
2
Повідомити про всіх хабарників можна тут vk.com/habaramnet http://habaram.net

Шановні громадяни України!
Скажемо «Стоп Корупції та Несправедливості»
Напишіть та надайте дані про чиновника-корупціонера чи будь - який інший факт порушення прав людини у Вашому рідному селі чи місті, об'єднуйтесь заради досягнення спільної мети-справедливої, прозорої, демократичної країни.
Ти - громадянин України, Ти гідний чесного та демократичного суспільства, яке на даний час знаходиться в жахливому корумпованому стані, лише об'єднавшись суспільство зможе гідно протистояти корумпованим органам влади, які зі своєї сторони повинні сприяти розвитку суспільства, а чиновники - корупціонери діють виключно в своїх власних інтересах.
Якщо, ТИ не байдужий до майбутнього своєї країни і бажаєш захищати свої інтереси та інтереси своїх близьких:
Винеси на загальне обговорення корупційну діяльність свого населеного пункту!

Ссылка www.habaram.net
avatar