реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Одеса: тільки олені можуть бути "за" партію регіонів

Тривають акції протесту проти закону Колесніченка - Ківалова про утиски мови. Вони йдуть стихійно по всій Україні, без партій і опозиційних лідерів, що зганьбилися та поїхали на відпочинок.

В Одесі пройшла хода "оленів" молоді люди в масках оленів протестували проти дурнуватого закону, прийнятого Верховною Радою. "Ми хочемо показати, що за Партію регіонів після ухвалення цього законопроекту можуть голосувати тільки справжні олені", - сказала одна з учасниць акції.

"Олені" – це мем в інтернеті, який означає людину-русофіла, яка дуже страждає від утисків прав російськомовних в Україні. Дуже страждають олені, весь час волають про обмеження російської мови", - пояснив інший учасник ходи

Як повідомляє сайт "Майдан", під час акції опівдні були висунуті пропозиції:

1. Ввести бандитську "феню" регіональною мовою в держустановах відповідно до законопроекту "Про засади державної мовної політики": "Адже там більш ніж 10% вважають цю мову рідною".

2. Прийняти програми розвитку "фені" в регіонах: Точніше, тут скоріше мова про те, щоб просто розсекретити діючі з 2010 року програми з розвитку "фені".

3. Забезпечити можливість канонічної освіти за поняттями – при наявності охочих, відкривати в школах класи з мовою навчання – "фенею".

4. Прирівняти відсидку у в’язниці до університетської освіти, і судимість – до посади професора. Причому за кожну судимість додавати до звання професор ще одну букву "ф".

5. Ввести орден золотого унітазу як вищу нагороду оленячої Малоросії. Оскільки герої Західної України оленів обурюють – "ввести нових героїв, з яких бере приклад хоча б еліта нашої країни": "На підставі постійних новин про витівки представників влади та їхніх дітей ми зробили висновок, що кращий претендент на орден золотого унітазу – Андрій Чикатило".



Теги:українська мова, Одеса


Читайте також



Коментарі (0)
avatar