реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Оце зростання податків: на 46 відсотків!

На 46 відсотків зросли надходження єдиного податку до місцевих бюджетів Чернігівщини
Протягом січня-лютого від суб’єктів господарювання – фізичних та юридичних осіб області, що працюють на спрощеній системі оподаткування, надійшло 9,5 млн. грн. єдиного податку, що на 3 млн. грн. більше, ніж торік.

Юридичними особами області було сплачено 2,6 млн. грн. єдиного податку. Більшість підприємств-спрощенців працює у галузях промисловості, торгівлі та громадського харчування, надають послуги з продажу нерухомості, здавання в найм житла.

Фізичними особами області за два місяці поточного року було сплачено єдиного податку майже 7 млн. грн., що в 1,7 раза, або на 2,8 млн.грн. більше, ніж торік.

Переважна більшість з них працює у сфері оптової та роздрібної торгівлі, надає послуги з автоперевезень та інші побутові послуги.

Варто зазначити, що за підсумками перереєстрації з початку року спрощену модель оподаткування на Чернігівщині обрали близько 28 тисяч суб’єктів господарювання – фізичних та юридичних осіб .

Відділ взаємодії зі ЗМІ та громадськістю ДПС у Чернігівській області



Теги:спрощена модель оподаткування, єдиний податок


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
А дехто ще зовсім недавно предрікав знищення середнього класу і ходив на протестні мітинги. Азаров та Тигіпко мабуть уже дірки для орденів роблять.
avatar