реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Об"єднання правих: міф чи перспектива?

Без альтернативи обирали голову на звітно-виборній конференції партійці обласної організації Української народної партії в Чернігові -- ним знову став Володимир Ступак. Голосування відповідно до Статуту таємне, кілька голосів було "проти", двоє делегатів не взяли участі в голосуванні. І значна частина висловилася проти продовження перебування на посаді голови партії Юрія Костенка.
Три тисячі членів -- і слабі результати на виборах: партія тільки в кілька районних рад ввела своїх депутатів, є один свій селищний голова (Парафіївка Ічнянського району, де Валентина Карпенко набрала біля 60 відсотків голосів), одинадцять сільських голів і жодного депутата в обласній раді. Щось треба робити -- вирішували делегати.

"Наша біда в тому, що ми занадто інтелігентні!", -- переконаний Віталій Шевченко, що з Києва представляв керівництво партії.

Конференція чітко висловилася за об"єднання УНП, "Нашої України" та "За Україну" в одну правоцентристську партію. Алтернативи нема, хоча думки лунали й такі:" Нічого з цього об"єднання не буде, ящо навіть два свати -- Костенко і Тарасюк -- не можуть об"єднатися!". песимізм продовжиться чи розвіється 11 грудня, на з"їзді партії, куди обрано делегатів.

Заступниками голови обласної організації УНП стали два Сергії -- Соломаха та Черняков.
Фото з сайту "Город"




Теги:В.Ступак, УНП, Ю.Костенко, Соломаха, В.Шевченко, праві


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
На мою думку безкінечні розмови про об"єднання це пошук теми для виправдовування власної бездіяльності.
Партій стільки - скільки джерел фінансування.
Тож безплідні розмови - шлях в нікуди.
avatar