реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Нові-старі кадрові призначення

Президент України Віктор Янукович продовжує реалізувати своє право на кадрові призначення в районних державних адміністраціях.

Зокрема, він постановив:
Призначити МИСЛИВЦЯ Леоніда Олександровича головою Козелецької районної державної адміністрації Чернігівської області,
Призначити ДОПУ Ольгу Іванівну головою Бахмацької районної державної адміністрації Чернігівської області,
Призначити НЕСТЕРЕНКА Олега Владиславовича головою Прилуцької районної державної адміністрації Чернігівської області.

Всі вони походять із "помаранчевого призову". Так Леонід Мисливець, попри свої публічні відречення від Володимира Француза, голови Козелецької РДА, посадженого СБУ та прокуратурою за отримання хабаря в особливо курпних розмірах, є висуванцем саме В.Француза.

Ольга Допа була першим заступником також "помаранчевого" голови Бахмацької РДА, а Олег Нестеренко з першого року Ющенка очолює Прилуцький район. Хоча і встиг відректися від "Нашої України" одним із перших.
Єдиний новий призначенець -- Сидоренко Володимир Андрійович -- є давнім кучмістом, бо очолював Чернігівську районну державну адміністрацію ще раніше. Тепер же його В.Янукович призначив головою Бобровицької районної державної адміністрації. Чому? По-перше, місце керівника в Чернігівському районі зайняте, а по-друге, В.Сидоренко родом з Бобровицького району. Певно, засидівся чолоівк на непильній роботі керівника фонду комунального майна обласної ради, куди його пристроїли "помаранчеві".




Теги:Кадри, Наша Україна, Бахмач, Прилуки, Козелець, В.Француз, помаранчеві


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
О, виплив Сидоренко -- ото застогнуть в Бобровицькому районі. Щоправда, там треба "з"їсти" Яковишина, покусати Куровського, та й взагалі кияни бал правлять... Це йому не в Пакулі чи Седневі.
avatar
2
го...!
avatar