реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Нова форма української збірної бісить росіян

Нова форма збірної України на чемпіонаті Європи з футболу викликала рев у сусідній Росії.

Спікер МЗС Марія Захарова висловила незадоволення у зв ' язку з формою збірної України. ′′ Українська футбольна збірна приєднала територію України до російського Криму на уніформі. Пояснення таке ж метафізичне, як і сама відчайдушна арт-дія - вірогідно, воно має надати гравцям сили... Російською мовою є простий аналог складного терміну - ′′ обман ".

Стосовно приголомшливих націоналістичних криків, які порадують глядачів ЧЕ з футболу через екіпірування українських спортсменів, це чергова спроба державної київської пропаганди забезпечити гасло в суспільній свідомості, яке пов'язане з Українською повстанською армією в Україні і далі (УПА), С. Бандерою та їхніми злочини під час Другої світової війни...- стверджує росіянка Захарова.

Ще раз дякую зусиллям Марії Захарової. Ми вже знаємо, до якої команди на ЧЕ буде приділятися максимальна увага та чия форма буде найпопулярнішою. Гарна форма одним словом. Треба взяти. А Крим - це Україна. Чим би Мария Zakharova себе не надихала. Вона теж обман в Криму.

Тарас БЕРЕЗОВЕЦЬ



Теги:Марія Захарова, Тарас Березовець, УПА, гібридна війна, чемпіонат Європи


Читайте також



Коментарі (0)
avatar