реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Українці - максималісти

Ми, українці - максималісти. Ми прагнемо отримати або все, або нічого. Перемога на 90% нас не влаштовує, тому дуже швидко перетворюється у зраду. З шаленим вибухом емоцій, страждань у фейсбуках і прокляттях. Ми звикли відчувати себе ображеними на весь світ та зрадженими, тому якщо наші плани реалізувались тільки на 90%, а не на всі 100% - це вже велика зрада.

Насправді у питанні футболок збірної та рішення УЄФА великої зради не бачу і те, що навіть після шаленого тиску з боку Росії все ж таки дійшли рішення тільки прибрати гасло, яке сховане за коміром футболки, а при цьому і мапа України, і гасло "Слава Україні" лишається - це все одно наша перемога і поразка для РФ. Бо Росія хотіла, щоб ніхто не бачив мапу України з нагадуванням про окупований Крим і Донбас, щоб ніхто не бачив і гасла "Слава Україні", на яке мільйони людей з різних куточків світу вже знають правильну відповідь: "Героям слава!".

Звісно, можна проклинати УЄФА та їх чиновників за те, що "заглядають під комірець", а можна продовжити радіти, що на 90% все ж таки перемогли ми, а не росіяни. І хай вони кусають собі лікті та спалюють свою нервову систему від злості та образи на весь світ. Правда на боці Україні. Цивілізований світ це знає. І тому прийде час, коли ми будемо перемагати не на 90, а вже на всі 100%. Перемагати не тільки у питаннях гасла та форми, а і на фронті, в дипломатичних перемовинах і у питанні повернення й деокупації нашої землі. Крок за кроком ми вже перемагаємо та тиснемо цю найбільшу країну світу, яка б'ється в істериці лише при самому згадуванні України. І з року в рік, не дивлячись на всі зради й перепони які чинить агресор, все більше людей з різних куточків світу кажуть, пишуть, скандують: "Слава Україні!".

А ми їм радо відповідаємо "Героям слава!" та дякуємо за підтримку.

Роман БУРКО



Теги:УЄФА, український менталітет, чемпіонат Європи, гібридна війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar