реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Номінації для кращих платників податків готові!

Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків»

Асоціація платників податків України прийняла рішення провести Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків». Регіональне відділення Асоціації визначатиме кращих платників Чернігівщини.

Під час засідання ради Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України", участь у якому взяв і голова Чернігівського відділення Михайло Назаренко, одним з важливих питань порядку денного було затвердження положення про Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків».

Серед критеріїв відбору платників – сума сплачених ними податків за останній бюджетний рік, кількість робочих місць, рівень зарплати та стан її виплати, проведення соціальних програм і благодійних акцій, важливість виду діяльності для національної та економіки регіону.

Положенням про Всеукраїнський рейтинг передбачено 10 номінацій. А саме – визначатимуться сумлінні платники в аграрному секторі, у сфері будівництва, у галузі культури та науки, серед мас-медіа, у медицині, галузі права, у сферах промисловості, торгівлі та послуг, транспорту та зв’язку, а також фінансів, банківської та страхової діяльності.

Конкурс проводитиметься у два тури – на регіональному та всеукраїнському рівнях.

ГО АППУ.




Теги:платники податків. кращі платники п



Коментарі (1)
avatar
1
Ну, надо же, кто у нас нынче герой в стране!
Оказывается, если предприятие регулярно платит налоги и зарплаты – то это уже что-то необычное, и потому, требует поощрения!
Хотя, статья 67 Конституции Украины гласит: « Кожен зобов'язаний сплачувати податки і збори в порядку і розмірах, встановлених законом».
Платить налоги – это всеобщая обязанность, а не благотворительность. А у нас из этого делают событие.
Ну, что ж, давайте тогда будем проводить и другие Всеукраинские рейтинги под названиями – «Добросовестные исполнители Конституции Украины», «Добросовестные граждане, не берущие взятки», «Самый честный милиционер… судья … продавец», «Самый честный вор» и т. д.
Какая же всё-таки нынче большая редкость – честность.
avatar