реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Німці будуть потрошити рахунки регіоналів

Уряд Німеччини обіцяв Віталію Кличку, що до українських політиків з Партії регіонів будуть застосовані санкції. Про це під час мітингу біля ЦВК сказав третій номер у списку "УДАРу" Валентин Наливайченко.

"Віталій тільки що був і зустрічався з урядом Німеччини. І там сказали, що до них будуть застосовані візові санкції, а також арешт майна. Ми доб'ємося, щоб такі санкції були оголошені у всій Європі. Ми доб'ємося такого від уряду США та Канади. Це буде наше завдання у майбутньому парламенті", - сказав Наливайченко.

Він наголосив, що "УДАР" боротиметься за кожного представника опозиції, який переміг, але перемогу якого не визнала ЦВК, зазначає ГазетаУА.

"Ми говоримо кожному нашому кандидату, Левченку та іншим, що вони є нашими колегами. Ми ніколи не дозволимо злочинцям сидіти поруч з нами у Верховній Раді. Ми говоримо, дивлячись вам у очі, що проведемо люстрацію. Ми внесемо у Кримінальний кодекс статті про неіснування строків давності за злочини повязані із фальсифікаціями", - сказав він.

Наливайченко додав, що у новому парламенті каратимуть і за розкрадання державного майна
Експрес



Теги:Німеччина, арешти рахунків, опозиція, Кличко


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
и это ХОРОШО что Кличко воспользовался своим МИРОВЫМ АВТОРИТЕТОМ!
avatar
2
Мы и так знаем, чей он! Зачем напоминать?
avatar
3
Поки що Кличко скористався своїм авторитеттом видатного спортсмена лише для того, щоби пройти до Верховної Ради.
Цікаво було б взнати як це вони з Наливайченком "у новому парламенті каратимуть і за розкрадання державного майна"?
Методом знаменитого попередника Наливайченка Дзержинського ("Воров и проституток стрелять на месте. Без суда и следствия."), чи знаменитим на весь світ боксерським кулаком?
І де вони це робитимуть - прямо у сесійній залі?
avatar