реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Невідомі з битами напали на голову фракції ВО «Свобода» у Прилуцькій районній раді

22 квітня, о 8 годині вечора, в селі Дідівці, що на околиці міста Прилуки Чернігівської області, двоє невідомих молодиків з битами напали на голову депутатської фракції Всеукраїнського об’єднання “Свобода», очільника районної організації ВО «Свобода» Івана Тютюнника, який у той час повертався додому. У результаті побиття свободівець отримав значні тілесні ушкодження, зокрема травму голови. Нині депутат перебуває в лікарні.

Увечері, коли Іван Тютюнник повертався додому, невідомі, які їхали на червоному УАЗі, зупинившись, вийшли із автівки і напали з битами на свободівця.

Причини дій невідомих молодиків, які побили депутата-націоналіста, – невідомі. Проте свободівці не виключають, що напад на Івана Тютюнника було здійснено саме через його депутатську діяльність. Адже, як відомо, свободівець вів активну роботу, виконуючи свої депутатські обов’язки, що зокрема стосувалося газових та земельних питань.

Іван Тютюнник одразу після інциденту написав звернення до міліції щодо розслідування цього інциденту, повідомивши номери авто. Проте свободівці мають підозри, що міліціянти справу можуть «зам’яти». За всіма здогадками, нападниками на депутата є члени місцевої організованої злочинної групи (а зрештою, які нормальні люди їздять вечорами з битами в машині і ні з того, ні з сього лупцюють перехожих?).

Тому свободівці взяли цю ситуацію на жорстокий контроль і заявляють, що не дадуть міліції, яка вже починає «темнити» у розгляді справи, спустити нападникам, скоєне ними.

Прес-служба Чернігівської обласної організації ВО «Свобода»



Теги:Прилуки, свобода, бандитський напад


Читайте також



Коментарі (0)
avatar