реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Непомітне світоглядне питання українського державотворення

В роки німецької окупації України 1941-1944 в місцевій владі працювали сотні тисяч українців. Майже всі вони з черговою московською окупацією України, яка розпочалася в 1943 р. були засуджені за політичною статтею 54 КК УРСР, яка передбачала відповідальність за так звану контрреволюційну та антирадянську діяльність.

Тобто московський окупант засудив цих людей за те, що вони не любили московську окупацію і чинили ті чи інші дії щоб її позбутися.

І ось яке цікаве виходить питання. В українській державі на 30 році відновлення незалежності на 7 році війни з московськими агресорами за незалежність України - ці люди й досі лишають злочинцями. Але ж ці люди нічого злочинного проти української держави не зробили? То чому й досі з них на законодавчого рівні не знята судимість?

Це питання є своєрідним лакмусовим папірцем справжньої української державності та незалежності. Чи ми дійсно є українською незалежною державою чи ми й досі лишаємося в тіні московських державних світоглядних установ. Ось де скелет у шафі українського державотворення.

Олександр ЛЯШЕВ



Теги:Друга світова війна, реабілітація, Олександр Ляшев


Читайте також



Коментарі (0)
avatar