реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Не замилюйте ситуацію, товариші депутати, - Чернігівський штаб національного спротиву

Чернігівський обласний штаб національного спротиву заслухав сьогодні інформацію про підсумки засідання президії обласної ради, яка розглянула нинішню політичну ситуацію.

Президія обласної ради засудила жорстоке побиття мирної акції у Києві. "Проте, - говориться у рішенні обласного штабу національного спротиву, - влада намагається всю відповідальність перекласти на правоохоронців, щоб уникнути відповідальності уряду та Президента, який має бути гарантом конституційних прав і свобод громадян".

Обласний штаб національного спротиву наголошує: вся відповідальність за безчинства "Беркуту" лежить на уряду Азарова та на Президенту, відставки яких вимагають мільйони українців.

"Також обласний штаб вимагає від місцевої влади притягнення до відповідальності тих, хто дав команду розігнати євромайдан громадського руху "Чернігів обирає ЄС!" у Чернігові та понищив майно молодіжної громадської організації "Апельсин", - говориться в заяві.

Слава УКраїні!

Прес-служба
Чернігівського обласного штабу
національного спротиву



Теги:обласний штаб, євромайдан, Чернігівська обласна рада, відставка Азарова


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Я в шоці, як швидко помаранчеві псевдоопозиціонери злили Євромайдан! Краще б уже прибирання у центрі Києва організували, ніж у час коли потрібно негайно сатбілізувати економіку, бо країні загрожує економічний колапс, вимагають відставки Азарова через "відмову від підписання угоди про асоціацію з ЄС".
avatar