реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"Батьківщина" спростовує Сергія Соломаху

На сайті «Сіверщина» була опублікована стаття, в якій громадський активіст Сергій Соломаха написав про те, що «жодна опозиційна парламентська партія не виступила на захист активістів чернігівського громадського євромадану. Більш того, на сесії обласної ради 27 листопада і сесії міської ради 29 листопада це питання опозицією навіть не було поставлено».

Хотілося б спростувати дану інформацію. 25 листопада, коли влада зухвало розігнала Чернігівський євромайдан, Голова обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Олександр Кодола разом з депутатами обласної та міської ради М. Лисаком, О. Русіним та В. Лебедєм одразу прибули на місце і виясняли причину знесення Євромайдану. Вони звернувся до працівників правоохоронних органів з метою встановити чітку аргументацію знесення майдану в Чернігові та встановити відповідальних осіб.

Щодо сесії обласної ради, яка відбулась 27 листопада, то Голова фракції ВО «Батьківщина» Олександр Кодола під час свого виступу щодо вимоги Януковичу підписати Угоду про асоціацію з ЄС, звернув увагу керівників області на цю подію, а також на трибуні обласної ради продемонстрував табличку - символ розігнаного владою Євромайдану в Чернігові. Це єдине що залишилося цілим після силового знесення наметового Євромайдану. Таким чином, депутати від «Батьківщини» в міру своїх можливостей і повноважень виступили на захист Чернігівського громадського Євромайдану.

«Звертаюся до кожного українця, кожного жителя області, відкинути вагання та активно висловлювати свою громадську позицію. Прошу підтримати всі мітинги та народні віче, які проходять у районах та містах області, підтримати чернігівців, патріотів, які мітингують в парку Попудренка в місті Чернігові та по можливості, їхати до Києва на Євромайдан та боротися за своє майбутнє, за майбутнє України!»,- зазначив Олександр Кодола.

Нагадаємо, що на 15 сесії Чернігівської обласної ради, були відхилені усі суспільно-важливі проекти рішень від фракції ВО «Батьківщина», в тому числі звернення обласної ради до Президента України, Прем’єр-міністра України та Голови Верховної Ради України щодо підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом.

Прес-служба Чернігівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина»



Теги:Сергій Соломаха, Батьківщина, Олександр Кодола, Чернігівська обласна рада, євромайдан


Читайте також



Коментарі (0)
avatar