реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Не топчіть конвалій

Під час проведення операції “Первоцвіт - 2011”, Державна екологічна інспекція в Чернігівській області провела 17 перевірок дотримання вимог природоохоронного законодавства в галузі збереження рослинного світу. Перевірками було охоплено 4 можливих місця збору та 18 можливих місць реалізації первоцвітів, в т. ч. - ринки м. Чернігова та області.
Встановлено 8 порушників, складено 10 протоколів.

В ході перевірок виявлені порушення: вимог природоохоронного законодавства в галузі збереження об’єктів тваринного і рослинного світу, які занесені до Червоної книги України; правил охорони та використання територій та об’єктів природно – заповідного фонду; порядку придбання та збуту об’єктів рослинного світу. Складено 5 протоколів за ст. 90, 91 та 88-1, які передані до судових органів для винесення постанови.
Також Державною екологічною інспекцією в Чернігівській області зібрана інформація з сільських, селищних та міських рад області про проведення операції “Первоцвіт”. Виявлені порушення в с. Томаківка Ічнянського району, с. Сновянка Чернігівського району та 5 порушень зафіксовано працівниками екологічної інспекції управління житлово-комунального господарства в м. Чернігові.

Державна екологічна інспекція
в Чернігівській області





Коментарі (0)
avatar