реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Не будьте вівцями ...у громадських місцях!

А тепер, друзі, важливий момент щодо посилення карантину.

Отже, з 6 квітня не можна буде з'являтися без маски в громадських місцях. Ніякого чіткого визначення "громадського місця", окрім як в законі про заборону паління, в нашій країні нема.

Ось як звучить це визначення: ""Громадське місце - частина (частини) будь-якої будівлі, споруди, яка доступна або відкрита для населення вільно, чи за запрошенням, або за плату, постійно, періодично або час від часу, в тому числі під'їзди, а також підземні переходи, стадіони". Це - все. Не кажучи вже про те, який стосунок має цей закон до карантину.

Ніякої вулиці!
Щоправда, міліція вже заявляє, що збирається тлумачити цей закон як типу просто на вулицю без маски - ніззя.
Особисто я вважаю таке тлумачення порушенням моїх конституційних прав і беззаконням - не кажучи вже про порушення просто здорового глузду. Тим більше, що справа поліції - не тлумачити закони, а виконувати те, що в них записано. Те, що в них не записано, ніхто не зобов'язаний виконувати.

Тому - в закриті приміщення як ходив в масці, так і ходитиму. На вулиці - ніяких масок. Закликаю так само чинити й вас.

При спробах поліції пред'явити будь-які претензії пропоную одразу просити показати визначення "громадського місця". Й не коритися незаконним наказам силовиків, що є теж конституційним правом будь-якого громадянина. Вони не мають жодного права і повноваження змушувати до ідіотського носіння маски на вулиці. І ми не маємо підігрувати цьому маразму.

Закликаю протистояти будь-яким спробам впровадження цієї антиконституційної й відверто ідіотської фігні.
Ось в таких дрібницях й ховається чорт урізання прав громадянина.
Й саме тут й треба давати системі бій. Бо менти вирішили ввести надзвичайний стан, не вводячи його - граючи на емоціях панікерів та овуляшек. Які так люблять посмакувати "гроби з бергамо".

Все це - щоб під шумок позбивати бабло з бізнесів й дати заробити самим собі на лохах, які будуть погоджуватися з цим беспределом без змісту й сенсу. Але фіг їм, а не НС.
Не будьте вівцями.

Захищайте свої права зараз, бо потім буде пізно.

Богдан БУТКЕВИЧ



Теги:Богдан Буткевич, громадські місця, карантин, Маски


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Всё-таки народ стадно носит маскиии и на улице,но почему-то глаза не защищает да и сомневаюсь что большинство маску меняет каждые два часа! Пора уже вводить бахилы,шапочки,халаты! Также власти никак недодумались ещё маски на домашних животных надеть,и подсказать некому! К сожалению и на это массы повелись бы!!!
avatar
2
Зеленскому пиздючиле ебанному покажите dry dry dry smile smile surprised
avatar