реклама партнерів:
Головна › Новини › МЕДИЦИНА

Австрійці масок не носять і парки не закривають

Австрійці - педантичний, розумний, обережний народ. До коронавірусу в країні відносяться дуже відповідально.

Так от, ситуація в Австрії з карантином наступна:

1. Відвідування лісопаркових зон не заборонено. Навпаки австрійці розуміють, що це корисно для здоров'я. Адже людині потрібні свіже повітря та сонце. (Зокрема, сонце сприяє виробництву вітаміну D).

2. Відвідування дитячих та спортивних майданчиків заборонено. Але спорт - це корисно. Тому фізкультура (а діти фактично займаються фізкультурою разом з дорослими в парках та лісопарках, коло водоймищ, катаючись на велосипедах та роликах, або бігаючи чи просто гуляючи) - це корисно.

3. Носити маски на вулицях громадян не примушують. Тому що це безглуздо. А розумні та педантичні австрійці дуже не люблять безглуздість.

4. В магазинах у масках тільки продавці. Австрійці не вважають за необхідне тотальне використання масок.

Україна з 6 квітня перетворюється на концтабір. З безліччю зайвих, абсурдних обмежень. Частково - шкідливих обмежень. В тому числі шкідливих для психіки та здоров'я.

Навіщо, наприклад, закривати парки та лісопосадки, носити маску на вулиці і на соціально безпечній відстані? Як це можна витримати психологічно?

Чому на вулицю можна виходити з собакою, але не можна з іншими членами родини? Навіщо тримати людей під замком, якщо корисніше дихати свіжим повітрям, бути на сонці та займатись спортом?

Віталій ІЩЕНКО



Теги:Психоз, карантин, Маски, Австрія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar