реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Навігатор привів за ґрати

З приходом зими та морозів не зменшується тенденція до крадіжок. Особливо з автомобілів, що «ночують» на вулиці, біля під’їздів, у дворах. Словом, де завгодно, тільки не в гаражі. Найчастіше до чужого майна рука простягається в людей без постійного місця проживання чи раніше вже засуджених. Мета ж єдина — перепродати. Люди йдуть на хибний крок, намагаються «позолотити руку» за чийсь рахунок.

Подібне сталося і днями. В післяобідній час до чергової частини Чернігівського міського відділу внутрішніх справ звернувся 32-річний житель обласного центру. Чоловік заявив, що на ніч залишив свій легковий автомобіль під вікном багатоповерхівки в центрі міста, де мешкає. А на ранок виявив, що в легковику робите вікно і зник GPS-навігатор «ПРЕСТИЖИО», вартістю 800 гривень. На таку неприємність, звичайно ж, не сподівався, коли залишав без нагляду автівку.

Та йому пощастило. Не минуло й доби, як у ході проведення оперативно-розшукових заходів оперативники відділу карного розшуку міськвідділу міліції спільно з працівниками управління ДСО при УМВС по «гарячих слідах» знайшли і затримали зловмисника.

— Правоохоронці встановили, що крадіжку скоїв ніде не працюючий, раніше вже судимий мешканець обласного центру, 1979 року народження, — розповів начальник управління Державної служби охорони при УМВС полковник міліції Іван Списовський. — «Горе-крадій» у скоєному зізнався, дав правдиві свідчення.

Для запобігання таких, а також інших крадіжок Державна служба охорони радить подбати про надійну безпеку ваших речей.

УДСО при УМВС України в Чернігівській області



Теги:ДСО, автомобілі, крадіжки


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
обычное совпадение что нашли навигатор. Обычно за такую мелочь никто ничег не ищет, в редких случиях за взятку милиция может день другой потрети нариков может кто что видел. скорей всего это пиар УДСО при УМВС України в Чернігівській області
avatar