реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Оцініть практичність шведських автоаксесуарів завдяки боксів Thule

Автомобілі нерідко використовуються для перевезення різноманітних речей, які поміщаються або в салон, або в стандартне багажне відділення. Щоб транспортувати об'єкти нестандартних габаритів, раніше активно використовували причіп, який сприяв зниженню швидкості автомобіля, підвищував необхідність концентрації водія на дорозі, а також значно впливав на аеродинаміку та комфорт водіння. Сьогодні ж для перевезення великої кількості як стандартних, так і подовжених об'єктів використовуються спеціальні бокси. Вони значно розширюють транспортувальні можливості машини, а також дозволяють захистити об'єкти від зовнішніх негативних факторів.

В яких ситуаціях і в яку пору року бокси продемонструють максимальну практичність?

● У тих випадках, коли необхідно взяти з собою чималу кількість речей, а стандартний відсік вже заповнений. Часто трапляється, що в салоні розташувалися пасажири, і простору для інших об'єктів не залишилося;

● У літній період, коли є чимала необхідність захистити речі від прямих сонячних променів і температурних перепадів;

● Взимку, коли на вулиці йде сніг, адже бокс не дозволяє волозі проникнути до внутрішньої частини;

● Восени, адже листя, бруд, а також камінчики можуть чимало пошкодити вантаж;

● Навесні, коли спостерігаються значні перепади температури і вологості.

Продукти якого бренду користуються попитом?

Бокси (Боксы Туле) вважаються одними з кращих на сучасному ринку, оскільки вони є результатом роботи відомого шведського бренду. Компанія завжди намагається йти в ногу з часом і створювати інноваційні продукти, позитивно впливають на процес водіння і практичність автомобіля. Перед появою на ринку, вони проходять перевірку на міцність, тому виробник упевнений в якості свого продукту і супроводжує його п'ятирічною гарантією.

Більш того, бокси Thule виділяються оптимізованим дизайном, а також неймовірної універсальністю. Вантажні рішення доповнені системою оперативної установки, яка оснащена індикатором крутного моменту. Власнику відкрити аксесуар не складе труднощів, оскільки для цього є зовнішні ручки. Спеціальний механізм підйому також сприяє комфортному перевезенню. Додатковим бонусом є наявність замку і індикатора закриття боксу, завдяки яким користувач впевнений в тому, що зловмисники не зможуть зламати бокс і отримати доступ до вмісту. Багато моделей мають фронтальне розміщення, тому кожен бажаючий без проблем може використовувати стаціонарний багажник.

Особливо радує той факт, що придбати високоякісний бокс Thule можна на сайті Bagazhnik.ua. Компанія є офіційним дистриб'ютором Thule в Україні, тому займається реалізацією оригінальних продуктів з усіма відповідними документами. Кожен бажаючий може зв'язатися з менеджерами компаній, щоб отримати повноцінну консультацію і швидко оформити замовлення. Ті, хто бажають самостійно відшукати необхідну модель боксу, можуть відвідати офіційний сайт і скористатися фільтрами. Наявна система швидко проаналізує отримані дані, завдяки чому на екрані відобразяться тільки ті продукти, які на 100% відповідають побажанням замовника. На сторінці кожного продукту можна побачити не тільки детальну інформацію, а й відеоогляди, що дозволяють побачити особливості пристосування. Асортимент постійно поповнюється новинками, тому шанувальники інноваційних автомобільних аксесуарів можуть періодично відвідувати сайт, щоб не випустити з уваги гідні товари.




Теги:автобокси, Thule, Авто, споживач, автомобілі


Читайте також



Коментарі (0)
avatar