реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

НАТО в українській армії

Представники Північно-Атлантичного Альянсу та Посольства Польщі в Україні відвідали артистів Військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України.

Зокрема, у заході взяли участь голова Громадської ліги Україна-НАТО Сергій Джердж, радник Посольства Республіки Польща в Україні Малгожата Шкодзінська, віце-президент Атлантичної ради України Олег Кокошинський та експерт з безпекових питань, заслужений машинобудівник України, головний конструктор авіаційного науково-технічного комплексу ім. Антонова в 1991-1996 роках Володимир Фурашев.

Посадовці провели чернігівським військовим семінар на тему «Безпека України, як частина глобальної безпеки» та презентували низку матеріалів з питань євроатлантичного співробітництва.

За словами голови Громадської ліги Україна–НАТО представники Військово-музичного центру часто бувають з гастролями закордоном, тому кожен військовослужбовець повинен знати елементарні аспекти діяльності НАТО, Європейського союзу, ООН тощо.

- Артисти музичного центру - це посли миру, - заявив Сергій Джердж, - вони демонструють справжнє сучасне музичне мистецтво для європейського народу. Кожен український військовий повинен усвідомлювати, що він представляє свою державу на міжнародній арені, кожен має розуміти політику безпеки своєї держави, а також знати міжнародні вимоги у військових блоках та формуваннях.

Своєю чергою радник Посольства Республіки Польща в Україні поділилася досвідом своєї держави у Північно-Атлантичному Альянсі, а також охарактеризувала основні принципи конструктивного партнерства між Україною, НАТО та Польщею, зокрема.

В кінці бесіди почесні гості ознайомилися з життям та побутом військових музик, а також послухали концерт у виконанні народного артиста України Василя Нечепи.

Віктор АНУФРІЄВ



Теги:Українська армія, Сергій Джердж, Посольство Польщі, НАТО


Читайте також



Коментарі (0)
avatar