реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Насосні станції для поливу і зрошення: кращі пропозиції на ринку

При виборі насосної станції для поливу слід керуватися двома критеріями:
● здатність обладнання забезпечити потрібний напір для поливу;
● насос повинен бути адаптований на роботу з тією водою, яка є на ділянці.

Існує маса способів класифікації побутових насосів, які використовуються для поливу:
● Місце установки поділяє станції на заглибні (насос опускається і працює під водою) і на поверхневі.
● Особливості конструкції обладнання, також є класифікаторами. Відцентрові моделі - колесо з лопатями, присутнє в конструкції створює відцентрову силу для перекачування води. Моноблочні - мають єдиний литий корпус-моноблок, в якому робоче колесо насаджено прямо на вал двигуна. Вібраційні - в конструкції присутній діафрагма, зворотно-поступальні рухи якої створюють вібрації для перекачування води. Вихрові - відрізняються здатністю створення сильного напору при малій кількості води. Напірні - самостійно припиняють роботу при перебоях з подачею води і відновлюють її після усунення проблеми.
● Сфера застосування. Оскільки нас цікавлять насосні станції для поливу, то в даному випадку класифікація включає бочкові, садові, колодязні насоси.

Для вирішення однієї задачі можуть бути використані насоси різних видів. Це означає, що краще орієнтуватися класифікацію не по конструкції, а за призначенням. Дивіться на конкретні умови, що відрізняють водозабір саме на вашій ділянці. Мається на увазі чистота та оптимальна температура води для поливу.

Ми підготували для вас підбірку найпопулярніших моделей насосів для поливу.

Aquatica 776382 - насосна станція, яка відноситься до поверхневих моделей. Невелика продуктивність і доступна ціна, роблять цю модель ідеальним варіантом для невеликих палісадників, теплиць і городів.

Metabo HWW 4500/25 Inox - ще один прекрасний приклад високоякісного дачного обладнання. Поверхневий насос використовується для перекачування чистої води з більш високою продуктивністю 4.5 тис. л/год.

Volks Pumpe JY100A (a) -24 - ця модель відрізняється неймовірно великими показниками напору, до 200 м. Це відцентровий поверхневий насос, який використовується для перекачування чистої води з продуктивністю 5 тис. л/год. Він оснащений функцією автоконтролю рівня води і захистом двигуна від перегріву.

Всі ці моделі і не тільки можна купити через сайт "Всі ціни" за цим посиланням.



Теги:споживач, фермер, полив, насоси


Читайте також



Коментарі (0)
avatar