реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Наша пам'ять горітиме вічно

29 серпня в Україні відзначається День Пам’яті загиблих героїв в російсько-українській війні.

В 11.00 на кладовищі “Яцево” зібралися родини загиблих Воїнів, щоб вшанувати та пом’янути своїх рідних. На святому місці, біля каплиці ‘’АРХИСТРАТИГА БОЖОГО МИХАЇЛА НА ЧЕСТЬ ЗАГИБЛИХ ГЕРОЇВ РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКОЇ ВІЙНИ ” відбувся мітинг-реквієм за загиблими героями. Присутні проспівали Державний Гімн України і хвилиною мовчання вшанували Героїв.

Виступив начальник Департаменту з надзвичайних ситуацій Чернігівської ОДА Болдирев С.М., начальник дослідного інституту випробувань та сертифікації озброєння та військової техніки полковник Пєвцов Г.В. та мами загиблих Героїв : Ігоря Нешка – Людмила Володимирівна, Евгена Кравченка – Людмила Олександрівна, Володимира Шпака – Світлана Олександрівна та син Андрія Іщенка Андрійко, виступ якого всіх зворушив до сліз…

Панахиду провели священники Православної Церкви України. До нас приєдналися родини загиблих героїв вже широкомаштабної війни, яка розпочалася 24 лютого 2022 року.

Під час цього заходу на секторі військових поховань почалося перепоховання загиблого героя, офіцера ЗСУ Ярослава Шульги і всі присутні приєдналися до них та висловили слова співчуття і підтримки родині загиблого.
О 12.00 біля обласної Стели “ Герої не вмирають” відбувся ще один захід по вшануванню загиблих Героїв. Виступив представник інституту національної пам’яті у Чернігівській області Сергій Бутко, мами загиблих Героїв Житнікова Л.В. та Шпак С.О., панахиду провів капелан Чернігівського прикордонного загону отець Максим Щербина.

Всі присутні поклали квіти …
Дякуємо керівництву в/ч 3082 Національної гвардії України за допомогу в організації заходу.

Людмила ЖИТНІКОВА



Теги:пцу, російсько - українська війна, Яцево, Людмила Житнікова


Читайте також



Коментарі (0)
avatar